IndreD parašė:
Tada nėra.... žodžiu šikna tuomet kazkokia nesamone kad neissijungia ... nu nieko nepadarysi reik masina keist![]()
![]()
Nu pabandykit dar kieno nors paklaust. Gal eina kažkaip atjungti laidukus
IndreD parašė:
Tada nėra.... žodžiu šikna tuomet kazkokia nesamone kad neissijungia ... nu nieko nepadarysi reik masina keist![]()
![]()
as-moteris parašė:
Ar yra mamyciu kurios maitina tik nutrauktu pienu?turbut teks ir man i jusu draugija isijungt.. pasidalinkit ritmu kas kiek laiko ir po kiek nusitraukinejat? Ar pri…
As is pirmo nusitraukdavau, nes neime papo, nusitraukdavau iki paskutinio laselio kas 3-4 pries maitinant. Tikrai dvigubas darbas...nes uztrukdavo 40min , nes pieno buvo OHOHO!! O pertekliu uzsaldydavau
IndreD parašė:
![]()
Nuvaziuokit pas mechanika minutes darbas, kiekvienoj beveik masinoj issijungia arba bardacioke arba kazkur aplink ji ;)
Skaisčiai juoda... parašė:
Ne su laidukais ir nezaisim jei issijungs tai normaliai kaip pas dauguma
leksiu iki serviso
na bet dekui
RutVys parašė:
Vaje,as dar pamirsus si jausma![]()
Ir ja duoda pries skiepus leidziamus, nes sake kaip nuskausminamasis biski veikia man taip sake
.As. parašė:
Ir ja duoda pries skiepus leidziamus, nes sake kaip nuskausminamasis biski veikia man taip sake![]()
Na nezinau ar nuskausmina, bet mums sake, duoda ji pries leidziamus, nes po leidziamu vaikas verkia, muistosi ir sunku sugirdyti vakcina, kiti ir isspjauna.. Bent mums taip sake
Sveikos. Mes dabar vitD duodam po 4 lašus, padidino doze po apsilankymo pas ortopeda.
Paskutiniu metu mažius taip kiša į burną pirštus kad siaubas! Kartais net žiaugčiot pradeda. Dantim dar per anksti tai greičiausiai susipažinimas su rankytėm vyksta.
Kakučio kvapas ir pas mus pasikeitęs sakyčiau.
O maniškis labai nenoriai valgė vakciną, tikiuosi antrąją dozę įveiks daug geriau
IndreD parašė:
Labai reik pagalbos gal pas ka tokia pat masina ir zinot radot kaip isjungti priekine oro pagalve keleivio? Butent šio modelio mašinos ...
Pas mus tokia.. vezem pas elektrika pasake, kad jei atjungt tai atjungia visai masinai oro pagalves ir uzsidega lempute ant vairuotojo prietaisu skydelio.. zodziu likom nieko nepese..
as-moteris parašė:
Ar yra mamyciu kurios maitina tik nutrauktu pienu?turbut teks ir man i jusu draugija isijungt.. pasidalinkit ritmu kas kiek laiko ir po kiek nusitraukinejat? Ar pri…
As maitinu tik nutrauktu pienu jau nuo 3sav kai buvo kudikiui. Priezastis nuolatiniai mastitai, nes lelyte neisvalgydavo pienuko, o krutys plyso.. pienlige, speneliu skausmai..
naudoju medela swing pientrauki, jis man tobulas. Pradzioj traukdavau daznai nes buvo labai daug pienelio, o dabar kai krutys susinormalizavusios traukiu kas 6val kartais net 8.. jei matau kad pienuko sumazeja traukiu dazniau. Istraukiu viska, kad butu keliem maitinimam i prieki. O siaip manau kiekvienai individualiai reikia ziureti pagal savo krutine ir pagal tai kiek suvalgo leliukas
bet siaip nusitraukinet pienuka yra labai didelis darbas ir visom linkiu geriau maitint krutim
RutVys parašė:
Mamos ar gali mums buti dantukai, vaikas siandien is pacio ryto vel iki kaklo apsikakojograuzia savo pirstuka su pykciu net. Apziurejau, bet nieko nejauciu arb…
Kad vaikas grauzia kumsti, pirstuka ar zaisliuka ir daug seiliojas dar toki grazu nereiskia kad tuoj sulauksit dantuku
RutVys parašė:
O kodel nevartojat???jis juk butinas kudikiams!!!
mums taip daktarai paskyrė, tyrimai rodo normą.
Sakykit, likir minėjot, kad darėtės kraujo tyrimą Santariškėse. Kaip ar registravotės ar iš karto važiavot ir per kiek laiko buvo atsakymas? visai tos tvarkos nežinau... ir ar reikia siuntimo? ačiū
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai