BNeringa parašė:
O ar daug vaikuciu 2 m jau eina i darzeli? Kaip sekasi? Kaip su ligomis? Nes kai dabar prieme istatyma kad galima vesti su sloga tai ir atveda.. mes pareinam sveiki…
Del slogu nezinau, bet daznai girdziu, kad koseja stipriai vaikai grupeje, kol rengiames rubineje. per Kaledu svente irgi buvo daug persalusiu vaiku, bet jie gal tik i svente ir atejo. Mano vaikas nuo spalio lanko darzeli ir tfu tfu sirgo 2 kartus. pacioi pradzioje ir va dabar ta sloga 3 savaites, bet buvo daug iseiginiu tai ir nepasijaute, kad daug praleidom. Galvojau irgi bus baisiau, vos ne kas savaite sedesim namie..bet aciu Dievui (tfu tfu) taip nera. Tik, kad i darzeli eina nelabai noriai, viena aukletoja jai labai patinka, kitos nemegsta, ir kas antra diena gaunasi asaru pakalne. Na o nuo siandien dar tas gulejimas pietu miego prasides, tai ziuresim kaip seksis. Siaip jei mano vaikas gerai pietu miego miegotu ten as buciau visiskai rami, darzelis yra geris, vis tiek jiems ten yra veiklos, jau ir daineliu daug ismoko, ir piesinuku daug turim .
Vel del miego, jau buvo viskas kaip ir ok, po mp nutraukimo mazdaug 4 men miegojo ramiai sau lovyteje (prie musu lovos pristumta ir krastas nuimtas). Tai issimiegodavom. Dabar jau gal koki menesi laiko kiekviena nakti 1 h atsibunda ir su pagalve ir dviem zaislais atkeliauja pas mus i lova. Aisku miegas ne tas, vietos mazoka, nes ji juda i visas puses, tai kojas padeda man ant manes, tai ranka uzmeta, na ir siaip nepatogu. Bandau tartis nakti graziai, kad liktu lovyteje, tai asaros, issibudina, isterikoja. Tada tenka vyrui iseit viduri nakties i kita kambari, kad bent kazkiek issimiegotume. o princese uzima puse lovos ir miega skersai rami. Kl. ar reiktu pakovoti kazkiek laiko ir grieztai neleisti pas mus lipti ar vel gi toks periodas ir reikia graziai ja priimti ir miegot kartu paskui savaime praeis?

net savaitgaliais klausia,ar vaziuosim i darzeli