oilyleli parašė:
Nuo rugsciu bent jau man labai padeda morkytes. Ir sveika, Ir skanu. Sedi sau Ir grauzi![]()
Ir man labai padeda
oilyleli parašė:
Nuo rugsciu bent jau man labai padeda morkytes. Ir sveika, Ir skanu. Sedi sau Ir grauzi![]()
Ir man labai padeda
tingine parašė:
Jau skrandzio rugstys mane gyva baigia sugrauztrennie jau irgi kaip saldainius grauziu. Svarbiausia nera maisto nuo kurio jos nekiltu nesuprantu net. Atrodo net…
Man labai padeda pienas.
taju1 parašė:
Man labai padeda pienas.![]()
man tam kartui ir padeda. negaliu skustis
tingine parašė:
Tikiuos nes dabar diena nakti man kancia. Geriu citrina su vandeniu ir kefyra bandziau bet nuo jo man isvis baisumas. Tik va saulegrazos neisbandytos reiks siandien…
Dar padeda bounjourmi mineralinis, graikiniai riesutai, yra dar tokios frutin, ju gal poveikis ilgesnis.nors man rennie geriau.pastebejau kad labiausiai kyla nuo miltiniu patiekalu, o nuo pieno produktų beveik ne.ir reikia valgyt labai mazom porcijom.as jau irgi kitasakyk sakau geriau nevalgysiu nes kasdien jos vis stipreja.
pirmasn parašė:
Jos kyla ne del to, ka jus suvalgote, o todėl, kad del leliuko visi organai yra pakilę, taip pat ir skrandis, ir del to skrandžio rūgštys lengvai kyla atgal. Man ci…
Man labai idomu, kur tas skrandis pasidejes? Jeigu gimda jau iskart po krutine? Nugarinej daly? Ar susitraukes? Neisivaizduoju
idomu butu pamatyti besilaukiančios organu sistema bet kazkaip nerandu tokiu dalyku
Andza parašė:
Man labai idomu, kur tas skrandis pasidejes? Jeigu gimda jau iskart po krutine? Nugarinej daly? Ar susitraukes? Neisivaizduojuidomu butu pamatyti besilaukiančios…
pirmasn parašė:
Va bus lengviau įsivaizduoti, kodel mes tiek kenčiame![]()
Labai geras paveiksliukas
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai