Gabijasab parašė:
Labas rytas, kaip su wc jums? Aš tai vėl kaip nėštumo pradžioj lakstau, nebegaliu išmiegot nakties, turiu bent 1 kartą atsikelt![]()
Man tas pats, atsikeliu ir 3-4 kartus i wc
Gabijasab parašė:
Labas rytas, kaip su wc jums? Aš tai vėl kaip nėštumo pradžioj lakstau, nebegaliu išmiegot nakties, turiu bent 1 kartą atsikelt![]()
Man tas pats, atsikeliu ir 3-4 kartus i wc
Aš iš Šiaulių
Nesimiega ir man naktim. Vakare jau atrodo griūsiu į lovą ir užmigsiu, bet nė velnio.. prasideda maršrutai į tuoletą. Vakare visada kojos sutinsta, o ryte buna viskas ok. Tai matyt skysčiai išeina tuo metu. Ilgiausias nemiegojimas buvo iki 4h ryto! Bet kas keisčiausia, kad kai keliuos 7h sūnų į darželį suruošt, tai jaučiuos visada pailsėjusi.
Vakar aplankėm mano pusseserę ir jos 3 mėn leliuką. Prisiminiau kiek dar daug vargo su tokiais kleckiukais.. kžkaip padėjo nusibraukt voratinklius nuo akių ir bent morališkai ruoštis kas dar laukia
nes dabartinės nemigo dienos tik gėlytės ant torto
Laukų gėlelė parašė:
Aš iš Šiaulių![]()
Nesimiega ir man naktim. Vakare jau atrodo griūsiu į lovą ir užmigsiu, bet nė veln…
Tikrai taip. Visas sunkumas dar pries akis
tai as net ir nesiskundziu del visu nemigo naktų, nes zinau , kad bus blogiau ;))))
gintvika parašė:
Kaip šaunu kad tik yra sveikatos. As jau vaikstau kaip katė lėtai pėdas dedama. Nes Man kratosi Pilvelis . Ir jautru darosi. Net mašinoj važiuojant visas duobes ja…
Man ir mašinoj važiuojant kartais reik net užpakalį kilstelt, kad pilvui mažiau jaustųs :)) Vis dažniau pasijaučia pilvo maudimas ir kiek skausmingi pilvo kietėjimai, kitaip nei anksčiau. Bet prieš porą dienų gydytoja žiūrėjo, kad mažylis dar nesiruošia išlysti - dar nenusileidęs ir gimdos kaklelis dar į stuburą nukreiptas. Tai kiek ramiau pasijaučiau, nes buvo lb sumaudę pilvą dieną prieš tai, sueis 37 sav., tada jau bus ramiau laukti, jei sugalvotų anksčiau pasirodyt :).
Gabijasab parašė:
1 karta?
as bent 3 keliuosi, MINIMUM
juzeta parašė:
Ar esate kuri susidurus su per daug vandenu?
Turejau ju daugiau su pirmaja. Man rodos jus jaudinates per daug
ar jus priziurinti gydytoja vangiai atsako i visus klausimus?
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai