Gintepinte-Gintarė parašė:
Sako mergaites buna kuklesnes ?
Pas berniukus tiesiog lengviau viska izvelgti..
Gintepinte-Gintarė parašė:
Sako mergaites buna kuklesnes ?
Pas berniukus tiesiog lengviau viska izvelgti..
Aneliuke parašė:
supratau, nu tikrai smagu, šaunuolėsunku su mažiuku, aišku, dar jis netoks savarankiškas, bus dar sunkiau, kai antras gims
reikės paskui du spėti lakstyti:)…
Susitvarkysi!
Stela1 parašė:
Mamos, kada pratinsit maziukus sestis ant puoduko? Man atrodo, kad dar ankstoka.
Bet kaip suprantu kitiems tokio amziaus vaikuciams jau puikiai sekasi.
As planuoju luktelti dar pora menesiu, bet stebesiu ar atsiranda daugiau suvokimo prisidarius i pampi, nes kolkas vienodai sviecia
Stela1 parašė:
Mamos, kada pratinsit maziukus sestis ant puoduko? Man atrodo, kad dar ankstoka.
As bandziau sodint pries koki menesi, tai sededavo, sakydavo net “sssss”, bet taip nieko ten ir nera padarius. Tikrai dar nesuprato, ko as is jos noriu. Tai dabar darau pertrauka, pavasari reiks vel uzsiimti.
Stela1 parašė:
Maniskis pasedi bet nieko jam nepadoro. Nulipa 10min or kelnes pilnos. O su pirma mergaite atsimenu jau 1m5men jau viska i puoda darydavo
Akvile-maja parašė:
As bandziau sodint pries koki menesi, tai sededavo, sakydavo net “sssss”, bet taip nieko ten ir nera padarius. Tikrai dar nesuprato, ko as is jos noriu. Tai dabar d…
Mano visada pasako kai daro sysiu ;) bet as sodinsiu balandi, kai grisiu po kelioniu ;)
Stela1 parašė:
Na mes jau pratinames kuris laikas. Kaku tai jau nuo 8 men i puodeli daro. Kokie 3 men kaip nera net sauskelnes sutepes, visada pranesa kad nori kaku, nubeges prie puodo palaukia kol kelnes numausiu ir tada jau daro. Del sisiu, tai tingiu uzsiimti dar. Bet kad sisioja tai supranta tikrai. Visada sisiodamas klyna sau ciupinasi, tai manau reikia tik priprasti sisiu daryt i puoda. Na ir jau daugiau kaip men nakti ismiega sausas. Aisku su sauskelne. Tik nubude begam sisiu, tai oi kiek buna.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai