Menou parašė:
Maniske lauke visai nemiega arba labai mazai. Vat siandien namuose lygiai 4 h be prabudimu.
Oho! Auksas - ne vaikas ✌???mamai duoda poilsio ir namuose darbus nudirbti galit ramiausiai, mano ne kart nera tiek ismiegojus pietu miego ?
Menou parašė:
Maniske lauke visai nemiega arba labai mazai. Vat siandien namuose lygiai 4 h be prabudimu.
Oho! Auksas - ne vaikas ✌???mamai duoda poilsio ir namuose darbus nudirbti galit ramiausiai, mano ne kart nera tiek ismiegojus pietu miego ?
Gerda9 parašė:
Taip, internete skaiciau, kad blogai, bet pvz snd buvom pas ortopeda ir jis sake nieko blogo sodinti, sako jau nuo penkiu men tas amzius kai turi pats pradeti sesti…
O mes kai lankem mankstas, tai mums net i sportine dali kineziterapeute neleido tada gultis net pusiai sedom, tada buvom 4 men. O sake ankstyvo sedejimo zala iskrype stuburai ir laikysenas
Edarva parašė:
Mes va tris valandas prabuvom lauke, visas pramuegojo lopsi. Buna dienu, kad tik kokia val numiega, bet toliau kokias dvi val vaikstau lauke ir kuo puikiausiai guli…
Va va mes irgi, miega praktiškai tik lopšyje tiek lauke tiek namie, o lauke išvis miega puikiai
Edarva parašė:
Mes va tris valandas prabuvom lauke, visas pramuegojo lopsi. Buna dienu, kad tik kokia val numiega, bet toliau kokias dvi val vaikstau lauke ir kuo puikiausiai guli…
Iki kokiu 3,5 men jokiu problemu nebuvo.....bet jau nuo 4 prasidejo sitie "perliukai"....??
Menou parašė:
taip kasdiena miega tris valandas be pertrauku, o kartais ir keturios pasitaiko. O trumpu pasnaudimu ryte ir po pietu neskaiciuoju ;)
Va čia tai bent!!
maniškė miega tris kart, bet max iki valandos. Rytiniai, vakariniai apie 40min, nu o tas pietų miegas nu valandą gerą. Nesuprantu aš, kas trukdo žmogui ilgiau pamiegoti. Tokia zirzalė dažniausiai būna, gal todėl, kad miego trūksta. Bet niekaip. Tačiau naktinis miegas geras - užmiega 21val ir keliasi apie 8 ryto, aišku, tame tarpe kokie 3 valgymai. Na ir nesugalvoju, kaip pailginti miegą. Juokauju - kad greitai greitai pamiega, kad ko nepraleisti
nes zosytė tai didelė, net issižiojus stebi viską, ant rankų galėtų ir be miego visą dieną vaikščiotii
Loreta1234 parašė:
Įdomu gydytojai asmenine nuomone taip rekomenduoja ar pagal kažką remiasi (augimą, svorį ir pan...)? Nes man Jau darosi neramu, 31 d einam TA ir aš savo nuožiūra pr…
Nakti kelimasis nebutinai yra alkio pozymis, maniske kokias 3 sav keles lb daznai o pasirodo delto jog dantys ruoses dygt, dabar isdygo ir grizta ritmas po biski i senas vezias.
Menou parašė:
taip kasdiena miega tris valandas be pertrauku, o kartais ir keturios pasitaiko. O trumpu pasnaudimu ryte ir po pietu neskaiciuoju ;)
Wow nerealu. Pas maniske miegeliai 10-50 min, tas 50 min tai retenybe...
Loreta1234 parašė:
Įdomu gydytojai asmenine nuomone taip rekomenduoja ar pagal kažką remiasi (augimą, svorį ir pan...)? Nes man Jau darosi neramu, 31 d einam TA ir aš savo nuožiūra pr…
Kas maitina mp primaitinti rekomenduoja tik nuo 6men, nes uz mp nieko geriau nera...
o as dar skaiciau jeigu del sotumo, tai mp turi daugiau kaloriju negu bulve ar morka... rekomenduoja primaitinti jeigu vaikas maitinamas misinuku arba nebeuztenka mp
bet jeigu vaikui uztenka mp, priauga svorio normaliai tai nematau reikalo primaitinti
Ar yra dar tokiu, kurios vaikas uzmiega tik suvystytas? savojo niekaip kitaip neuzmigdau, nes iskart pradeda maltis su rankom ir kojom taip pats save prisizadindamas. suprantu, kad ilgai tai testis nebegali, turi ismokt uzmigt ir be to. bet kaip tai padaryti? bandom su vyru visaip ji migdyt, bet pamiega geriausiu atveju 5min ir iskart pabunda. o tada vel seka 1-1,5val. bandymai ji uzmigdyti..
Just_ tina parašė:
Kas maitina mp primaitinti rekomenduoja tik nuo 6men, nes uz mp nieko geriau nera...o as dar skaiciau jeigu del sotumo, tai mp turi daugiau kaloriju negu bulve…
Mano pipiras nuo gimimo su misinuku auga
tai turbūt klaidos nedarau primaitindama
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai