Marrija parašė:
O as vel parduotuvese nesusialikiau visokiems groziams;D Vyro sese dar dasidejo, dabar ziurim gryze filmus, ir uzkandziaujam!! Nusipirkau morkuciu, rope, avieci…
Nice!
Kur šopinotės?
Marrija parašė:
O as vel parduotuvese nesusialikiau visokiems groziams;D Vyro sese dar dasidejo, dabar ziurim gryze filmus, ir uzkandziaujam!! Nusipirkau morkuciu, rope, avieci…
Nice!
Kur šopinotės?
Marrija parašė:
As isvis stengiuosi saldumynu atsisakyti, o norisivaisius irgi riboju...tai darzoviu stengiuosi vis daugiau pirkti ir skanauti...reikia susiimti kazkaip
![]()
Bet tai logiškai, iš kur tas svoris, jei kalorijų normos neviršiji?
vyras man bandė įrodyti, kad jei nevalgai per daug, ir neauga, o aš jau įrodinėjau, kad net jei ir nepadaugini, vaikas auga, pilvas auga, kaip jam reik
Agrastėlis parašė:
Oi, puikiai tave suprantu. Pati supanikavau, tokias skaudžias naujienas perskaičiusi. Tik mano vaikutis, lyg supratęs kaip man neramu, šiandien pradėjo smarkiau spa…
Ačiū
taip ir padarysiu
Greteee parašė:
Apie +3kg, bet pilvuzas jau nemazas![]()
Vakar buvau echoskope, turesim mergytę![]()
![]()
Labas, sveikinu :))))) o mūsų datos gimdymo vienodos
Jurgitukasss parašė:
Ir aš su dideliu pilvūzu ir +3kg ir vakar echo buvau, bet turėsim berniuką![]()
![]()
![]()
uhuuu
sveikinimai
Svajotoja31 parašė:
Labas, sveikinu :))))) o mūsų datos gimdymo vienodos![]()
![]()
Mano pakeitė i birželio 22d. Bet cia nesikeiciu, vistiek pupa gims tada kada jai reikes ?
Svajotoja31 parašė:
Bet tai logiškai, iš kur tas svoris, jei kalorijų normos neviršiji?vyras man bandė įrodyti, kad jei nevalgai per daug, ir neauga, o aš jau įrodinėjau, kad net j…
Tai ir vaikutis auga ir vaisiaus vandenų daugėja ir kraujo tūris didėja, o kur dar krutinė
Nors man aną neštumą buvo dieta dėl gestacinio diabeto nuo 30 savaitės, tai per 8 savaites aš nei gramo nepriaugau, o vaikai daugiau nei po 1 kg priaugo, tai gerai, kad rezervo buvau sukaupusi šiek tiek iki dietos
Ar yra mamyčių pas kuriuos slapukai gyvena? Mums vakar nepasirodė
Kojytes sukryževęs tupėjo
Gerai, kad 26 d. dar privačiai esu užsirašiusi, tai gal jau prasiskėtęs bus
Ir kokie dabar jūsų mažiukų svoriai? Man vakar pasakė, kad mažius atitinka 20 savaičių ir 3 dienas, o svoris 418 gr. Dručkis pasirodė
Sveikutes, pagaliau penktadienis, taip jau meigo noriu visa savaite...
kaip dar isdirbti iki dekreto...
. Maciau kalbejot apie klasikinius vezimus, tai koks grozis, as pirma turejau su klasikines vaziuokles, ir dideliu rata vezima tai tikrai superinis dalykas. Pravazumas, tas kad gali pasupti vaika, ir vaikas minkstai vaziuoja, ir nereik daug pastangu ta vezima stumti
vienintelis minusas siu vezimu tai didelis svoris ir nekompaktiskumas
vat ir mes dbr persikraustem i buta ir nzn ka daryt, taip noreicua tokio... bet kaip i trecia auksta ji vilktis reik....
Del dantuku gedimo, kazkada klausiau gydytojos, ar priklauso dantu gedimas nuo nestumo, sako mazai itakos turi tam, tiesiog sako pagimdzius maziau laiko skiria mamos dantuku prieziurai uztat ir genda..
tai gal ir tiesa..?
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai