Marrija parašė:
As isvis stengiuosi saldumynu atsisakyti, o norisivaisius irgi riboju...tai darzoviu stengiuosi vis daugiau pirkti ir skanauti...reikia susiimti kazkaip
![]()
O pas jus jau didelis pilvukas?
Pas mane tai nėra didelis..
Marrija parašė:
As isvis stengiuosi saldumynu atsisakyti, o norisivaisius irgi riboju...tai darzoviu stengiuosi vis daugiau pirkti ir skanauti...reikia susiimti kazkaip
![]()
O pas jus jau didelis pilvukas?
Pas mane tai nėra didelis..
Gretanija parašė:
O pas jus jau didelis pilvukas?Pas mane tai nėra didelis..
nu zinokit kaip su pirmu nestumo nera jau mazas
zinoma nera ir didelis, bettt jau matosi;))
Svajotoja31 parašė:
Echo tik 31 dieną, o judesių nejaučiu, na, tas man suprantama..nežinau, jaučiu ryt bandysiu privačiai nueiti, aš šiaip nepanikuoju ir manau kad vaikiukas įsikibęs g…
Oi, puikiai tave suprantu. Pati supanikavau, tokias skaudžias naujienas perskaičiusi. Tik mano vaikutis, lyg supratęs kaip man neramu, šiandien pradėjo smarkiau spardytis, tai jau tikrai įsitikinau, kad viskas jam gerai.
Plius, rytoj echo. Jeigu nieko nejausčiau, o echo būtų dar negreit, tikrai dėl šventos ramybės pasidaryčiau jį privačiai. Jau geriau papildomas echo ir keliasdešimt išleistų Eu, negu kelias savaites trunkantis stresas, galvojant ar viskas vaikučiui gerai.
Gretanija parašė:
Pasigirkit kiek jau svorio priaugot? Man kažkaip pradėjo sparčiai kilti.. +8kg..![]()
+3,5 kg.
Kiekdaugiau nei su pirmu tokiu metu, bet vis tiek naiviai tikiuosi, kad bendroj sumoj priaugsiu panašiai (13-14kg).
Dola. parašė:
Turejau su pirmuoju vaiku, labai geras vezimas, patys geriausi atsiliepimai is mano puses. tiek pravazumas, amortizacija, uzdarumas.
Fainas vežimukas, ačiū už komentarą, man irgi pravažumas ir tie dideli ratai patinka,reiks svarstyt
Kiss me parašė:
O man ant visos savaites vaikas mazesnis bet gimdymo data liko ta pati, ir aparatas rode ta paty ka ir mm, tai ryt kaip ir 21 sav butu, bet pagal echo tik 20, bet g…
Aiškiai paaškinai
matyt čia gydytoja sprendžia, kurią datą parinkt, ar pagal mm, ar pagal echo?
Greteee parašė:
Apie +3kg, bet pilvuzas jau nemazas![]()
Vakar buvau echoskope, turesim mergytę![]()
![]()
Ir aš su dideliu pilvūzu ir +3kg ir vakar echo buvau, bet turėsim berniuką
@Nestuke@ parašė:
Isivaizduoju.... as po ligonines laikausi dietos, tai lb pavydziu tokio skanaus maisto!!!![]()
![]()
O kam dietos?
sakei berods, kad jau kai grįši, tai kirsi skanėstus
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai