Ligitaj parašė:
Manes jame nera, nors siunciau duomenis, kaip matau paskutine as gimdysiu![]()
As ir issiunciau
Ligitaj parašė:
Manes jame nera, nors siunciau duomenis, kaip matau paskutine as gimdysiu![]()
As ir issiunciau
O mums vakar du nuotykiai - pirmas, nuvarėm vežimukų žiūrinėti. Gal valandą pravaikščiojom, tikrai nedaug. Gal norėjau į tuoletą, pradėjo maudenti pilvelį, tada tas maudimas persikėlė į nugaros pusę, ko niekad nebuvę, ir nu taip suspaudė, ne radikulitinis, ne stuburą, bet toooks maudimas
jau maniau į priimamąjį teks lėkt..tėvai netoli gyvena, na, maniau nuvarysim bent į tuoletą, tada priguliau ir praėjo
man toks skausmelis įdomus pirmąkart, tempimai, kietėjimai jau pažįstami
O antras galvos skausmas - iki pirmadienio rezervavom vežimuką, ir nežnau, ar jį imt. Gal patarsit. Tutis zippy classic, spalvos nerandu parodyt - panašus į šitą www.pege.lt/components/catalog/images/product/large/113963391171.jpg
tik rudas medžiaginis, o apačia šviesi oda
Mums reikia klasikinio, užmiesčiui
noordi tuos žiūrėjom, tas pats tik pllius 200 eur
Navington brangūs, po 700 eur
Roan Marita nieko, bet nžn kuoskiriasi be to, kad lenkiški
Marsel silver classic geri atsiliepimai, bet stapdo tai, kad apžiūrėt nėra kur, reikia užsakinėt per skelbimus, kad ir naujus.
Tai tiesiog, dar naršysiu forumuose, bet kas kokius atsiliepimus apie tučius turėtų?
man kažkaip kolegė užsiminus, kad jau geriau emaljunga dėvėtas nei kokie tučiai
Ačiūūūū
Jurgitukasss parašė:
Aš net atsidariau pasižiūrėti kas pas mus su palūkanom darosimarža 1,4, palūkanos 1,55. Bendrai 2,95%, fiksuota 10 metų. Tikrai pamenu kad fiksavimas atrodo…
Kiek man smegeninė neša, ba nesu dar tiek susidurus, nors jau reiks, bet ar palūkanos susidaro ne iš maržos ir euriboro, kuris šiuo metu yra minusinis, tai imamas 0 ir plius marza, kuri ir lemia tik tas palūkanas šiuo metu
Svajotoja31 parašė:
O mums vakar du nuotykiai - pirmas, nuvarėm vežimukų žiūrinėti. Gal valandą pravaikščiojom, tikrai nedaug. Gal norėjau į tuoletą, pradėjo maudenti pilvelį, tada tas…
As manau, kad tie tucio vezimeliai tikrai neblogi, mes vakar irgi ziurinejom vezimelius tik tiek, kad man jie labai dideli gigantai pasirode. Beje Milly man mielesnis ir kokybiskesnis uz tutis zippy pasirode, na bet Milly dar didesnis gigantas! Su vyru pagalvojom, kad vaziuojant su sedanu ir i bagazine isidejus ratus, ant galines sedynes vos lopsys tilptu, o kur dar automobiline kedute su vaikuciu?
Kiss me parašė:
Sakyk siaip ziema sustambejau???
Aha, idomu ar patiketu
Ligitaj parašė:
Aha, idomu ar patiketu![]()
Sakyk vasara jau grysiu i savas formas?? ziema mazai judu? o siaip manau neturetugal kabintis, juk jai ka visada antrais m galima grysti i darba
Teressa parašė:
Kiek man smegeninė neša, ba nesu dar tiek susidurus, nors jau reiks, bet ar palūkanos susidaro ne iš maržos ir euriboro, kuris šiuo metu yra minusinis, tai imamas 0…
Čia buvo fiksuotos 10 todel ir prisidejo papildomai. Tad jie euribora apsidraudimui pakelia ( nu kad jie nenukentetu jei pvz 5tus metus pakiltu euriboras iki kokiu 2%)
Svajotoja31 parašė:
O mums vakar du nuotykiai - pirmas, nuvarėm vežimukų žiūrinėti. Gal valandą pravaikščiojom, tikrai nedaug. Gal norėjau į tuoletą, pradėjo maudenti pilvelį, tada tas…
O kodėl ne tutis, anksciau zinok ir as pries juos buvau, tie pirmieji zippiai oj ne mano skonio, nei gražūs, nei stabilūs, bet dabar net ir vyras zagtelėjo nu jo sako tutus stipriai i priekį pazengė, rėmai visai kitokie, daug tvirtesni, platesni, stiliaus pagauna jau, ir be to gamina skandinavų rinkai tai manau tikrai tuciui jau plojimai, sakė tutis mimi plius pvz skandinavam gaminamas, tik ko neturėjo to tutis klasikinio, o taip norėjau apžiūrėti, kaip jis jums gyvai ar fainas ? Dėl kokybės nuojauta, kad tikrai bus geras, o jei kazkas ne taip gi servisas LT vietoj cia pat, o kaip vaizdas grozis man idomu ar man liptų ?
Kiss me parašė:
Sakyk vasara jau grysiu i savas formas?? ziema mazai judu? o siaip manau neturetugal kabintis, juk jai ka visada antrais m galima grysti i darba![]()
Na taip, bet jau pajamos skaiciuojasi ant triju, del to jiems ir nelabai patinka tas nestumad
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai