lina1977 parašė:
Na ir mes pasirodysim .25sav+4d.
Oi jau koks grazus terminas ir pilvukas :)) mane siandien programele pasveikino, kad jau 23 sav :))
lina1977 parašė:
Na ir mes pasirodysim .25sav+4d.
Oi jau koks grazus terminas ir pilvukas :)) mane siandien programele pasveikino, kad jau 23 sav :))
Kiss me parašė:
Drauge eme dnb, cia gal nuo banko priklauso dar, nes sake kazkokiam pries tai norejo imt, tai pamate kad ji laukiasi, tai liepe pazyma is gyd atnest apie nestuma ir…
Kaip as tikiuosi kad nepamatys
erzina, kad savininkui taip isplauke su tom atostogom
nes jei jau pamatys kad laukiuos, manau ir palukanas didesnes siulys
Jurgitukasss parašė:
Mes paskolą esam paėmę iš Nordejos, nes mažiausias palūkanas siūlėir perėjom su sąskaitom pas juos, ir buvo kalbėta apie atlyginimų gavimą į jų sąskaitą, :h…
nepakels
ninon parašė:
Va kokia man šventė šiandien![]()
Linkėjimai iš Palangos mamytės
![]()
Skanaus ? mes ir vakar smaliziavom tuo paciu ?
Teressa parašė:
Perziūrėjau palūkanas, kurias preliminariai siulo bankai tai svyruoja 1,55% iki swede 1,85%, mamukai nesuprantu kodėl mum tada swed sakė 2,2-2,4% kodėl jie taip hmm…
fiksuotas ar kintamas siūlo? mes kintamas kas 3mėn ėmėm(prieš 2metus), tai SEB 1,6%, o jei būtume užfiksavę (berods 5m), tai 2,2 siūlė.
minha parašė:
o kokia marza jums siule?
Dar sutarties neapkalbėjone tik ėjom pasitikslinti niuansus, ir palūkanas primetė tipo ne daugiau 2,4%
Juste28 parašė:
fiksuotas ar kintamas siūlo? mes kintamas kas 3mėn ėmėm(prieš 2metus), tai SEB 1,6%, o jei būtume užfiksavę (berods 5m), tai 2,2 siūlė.
Kintamas, bet su 2,4% tai vos ne fiksuotom kokiem 5 m gali apsidrausti ir tai dar jum fiksuotas mazesnes pasiūlė, nu dar reiks nesuskubėti ir pasigilinti
lina1977 parašė:
Mums liko 100dienu!!!![]()
Man poryt 100 bus like ?As antra tame saraselyje. Bet jis toks trumpas, atrodo, kad musu daugiau yra...O kitos gal i uzdara grupe isejo neatsisveikine ?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai