turtelis parašė:
Abu gazuoti? Gazuotu as negeriu ;( borjomi bandziau, nepadejo![]()
Sekmes snd pasimatyme ? Parasykite kaip sekesi. As ketvirtadieni einu, jetau kaip laukiu, idomu kokia didele jau uzaugo mergina ?
turtelis parašė:
Sekmes snd pasimatyme ? Parasykite kaip sekesi. As ketvirtadieni einu, jetau kaip laukiu, idomu kokia didele jau uzaugo mergina ?
pingvine parašė:
Na va kaip jum gerai kad žinot ką gydytojai dėl mano situacijos nuspręs daryti! Ir aš taip norėčiau nuspėt mokėt:}}
Tai kad netiesa, mano mama sese gerokai pernesiojo nuvykus i klinikas pasake kad po termino ir laikas gimdyt, berods buvo 5d po. Tai gerai kad nuvyko, nes jau buvo pradeja zaliuot vandenukai nuleido vandenis prasidejo saremiai ir pati pagimde kuo puikiausiai 2 didelius vaikus as pati gimiau 4290. O sesuo 4300
turtelis parašė:
Uoj uzjauciu tave, mes ir kiekviena nakti klausomes varliu, pauksciu orkestru dar koks suo pradeda loti, o ziauriausiai tai kad vyras dar po ausim savo orkestra paleidzia ?
mozaika85 parašė:
Sveikos mamukai, permeciau labai greitai ka kalbejotes. Trumpai: siandien atejusi buvo midwife,pamatavo mano spaudima,paziurejo kaip zindo mazylis-zindo gerai,bet s…
Džiugu, kad viskas jums ir mažyliui gerai
toks šiltas jūsų pasakojimas
o dėl pienuko, tai iš pradžių kelias dienas būna priespienis, jis yra labai maistingas ir būtinas mažyliui. Nes kaip suprantu iš jūsų pasakojimo tai valgo vaikinukas normaliai. Kad būtų kuo daugiau pienuko reikia glausti kuo dažniau mažylį. Labai viskas gražiai aprašyta Vitkausko knygoje.
Butinai merginos paskuj prisiduosiu kaip sekes
dabar dar vesiu slapima, tikiuos neras tu ketonu, tai gal apsieiciau be lasalines siandien
Greteee parašė:
Uoj uzjauciu tave, mes ir kiekviena nakti klausomes varliu, pauksciu orkestru dar koks suo pradeda loti, o ziauriausiai tai kad vyras dar po ausim savo orkestra pal…
Maniskis irgi jau beveik buvo bepapradejes ir savo partija salia varliu
visa laimw su dviem gilesniais dudos iputimais nusprende nakti negrot
Cany parašė:
Man idomu, kaip tie vandenys atrodo , tarkim kaip ju nesumaisyti du slapimu ?![]()
Vandenys skaidrūs ir bekvapiai. Ir užklumpa ne tualete
@Nestuke@ parašė:
As siandien anksti pabudau, nes pilvuke kazkas nusprende pazagseti ? Gal zadino, nes vakar labai tingejau gaminti... valgem koldunustai siandien pazadejau sau k…
Oj kokia tu saunuole, as tai pasizadejau virtuve sutvarkyti sian??
Jurgitukasss parašė:
Tai va kad jau magnio nebegalima tai ir pradejo meslungis kankint ?
Na tada jau net nzn teks kenteti
nes niekas kaip ir nepades
Palmiux parašė:
Vandenys skaidrūs ir bekvapiai. Ir užklumpa ne tualete![]()
Kodel teigiat kad ne tuolete? 100 atveju kai vandenys nubega tuolete
Ievospieva parašė:
Va,ištraukė man jau siūlus,viskas gražiai gyja!Labai gerai,kad nebijot operacijos,pamatysite,viskas bus gerai ir labai greitai susitiksite su leliuku? Ka…
Mano susitikimas jau rytoj!
grac parašė:
Sveikutes, man tokia beda nutiko uzpuole virusas matyt, nes puse nakties pravemiau ir viduriavau, ir db dar ka isgeriu palieku tolete...mano gydytoja dirbs tik nuo …
Aš žiemą buvau pasigavus noro virusą, tai reik gert mažais gurksneliais rehidron kad atstatyti skysčius. O šiaip geriau susilaikyt nuo maisto, gerti tik vandenį ir rehidron.
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai