Kiss me parašė:
Su kopustu nuo vakar vaikstau, ta karsti nueme, dar sian masazuosiu, nes ten kai paspaudi vienam sone tai taip visa juosta krutines ir isispaudzia atrodo kaip su li…
Paskaitykite ką aukščiau rašiau apie pieno kamštį
Kiss me parašė:
Su kopustu nuo vakar vaikstau, ta karsti nueme, dar sian masazuosiu, nes ten kai paspaudi vienam sone tai taip visa juosta krutines ir isispaudzia atrodo kaip su li…
Paskaitykite ką aukščiau rašiau apie pieno kamštį
Šypsena5 parašė:
Blem su baltymais nepagalvojau![]()
Mane nuo ju supykino
buvau isidejus 2 porcijas, tai vyras abi is karto ir suplake, gal dar del to supykino
tai net neisgeriau ju, ispyle vyras ir visa laika vien vandeni geriau
Kiss me parašė:
Oho kiek darbu dar dirbatnu saunuole
kai mano drauge, vyrui valgyt pridare, susitvarke susiruose viska, issimaude ir i ligonine, ir gal po poros val pagimde? l…
As pries gimdyma irgi susitvarkiau namus
kai pradejo rodytis kraujas, pasiskambinau savo gydytojai, sako atvaziuok 20val, o buvo ~14val, kai skambinau
tai greit prasiurbiau, katinui kraika pakeiciau, isvaliau vonia ir dujine
kaip nujausdama, kad nakti prasides gimdymas, nors gydytoja sake, kad gali prasidet po 3-5d
Svajotoja31 parašė:
Pupai liežuvis baltas, gydytoja sakė normos ribose, bet šiandien krūtys irgi kažkokios skausmingos![]()
Pienligė yra grybelis, tai jei įskyla pvz spenelis, gali labai sunkiai gyti tada. Bet jums jau gal negręsia skilę speneliai, jau priprato turbūt.
spurgyte5 parašė:
Mane nuo ju supykinobuvau isidejus 2 porcijas, tai vyras abi is karto ir suplake, gal dar del to supykino
tai net neisgeriau ju, ispyle vyras ir visa laika v…
Jeigu gerai jauties tai gali suktis ir namie
na as jau kambariu nebesiurbliuosiu jeigu ka ryt
Einaaa sau panos +174, bandysiu suskaityt kažkaip
o mes šnd buvom pas gine, turėjom paskutinį echo panelė sveria mūsų jau virš 3kg, placenta subrendus, virkštelės kraujotaka nepakitus ,dar foto lelkos gavom viskas ok
Rytoj sueisim jau į 39 savaitėlę
Aj tuo pačiu pažiūrėjo ant kėdės, taj tikrai nemaloni ta peocedūra ,bet pakenčiama ir tuuuurim jau 1cm!!
Faina kad kažkas po biški vyksta
Su gine dbr susitiksim birželio 27 likus vienaj dienai iki termino. Terminas birželio 28
auksellis parašė:
Einaaa sau panos +174, bandysiu suskaityt kažkaipo mes šnd buvom pas gine, turėjom paskutinį echo panelė sveria mūsų jau virš 3kg, placenta subrendus, virkštelė…
Oooo, 1cm :)))))
Man dar netikrino kaklelio..... jau daug kas rase kad nemaloni procedura.....
Pas gine tik 26 diena eisiu...
auksellis parašė:
Einaaa sau panos +174, bandysiu suskaityt kažkaipo mes šnd buvom pas gine, turėjom paskutinį echo panelė sveria mūsų jau virš 3kg, placenta subrendus, virkštelė…
Nu va, ir tau progresas
koks jausmas vaikščiot, kai žinai, kad kaklelis praviras?
Vyšnia8 parašė:
Pienligė yra grybelis, tai jei įskyla pvz spenelis, gali labai sunkiai gyti tada. Bet jums jau gal negręsia skilę speneliai, jau priprato turbūt.
Aišku, ačiū
tikuosi jau priprato, nors vis dar neišeina pereiti vien prie krūties, dar pieną tenka traukti, perėjus ir nebetraukiant gali būti vėl viskas nuo pradžių..
evellinkee parašė:
nesinervuok.. daugiau gal nei pusei taip buna.. man su abiem vaikais buvo. reiks ryt ir man uzklausti del trecio..
Ačiū.. turbūt nežinočiau tai ramiau laukčiau. Siunčiau vyrą net į vaistinę valerijonų pirkti.. ir kaip dabar neprisigalvoti ir po kiekvieno judesių sumažėjimo nelėkti į priėmimą??
Jurgitukasss parašė:
Turteli, clogin jau nupirktos ir i tase idetos![]()
Dar nepalieku
cia jau kaip Barboryte sugalvos islys tada kada noresis jai. Bet jai dabar dar ir sonkaulius paspardyt yra noro
nors akusere sake kad galvyte lb zemai yra...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai