spurgyte5 parašė:
Man jau 8d, nezinau, kiek siulu buvo, bet dar keli tikrai yra. Sake per savaite mazdaug turi istirpt, bet dar neistirpo![]()
pas mane irgi dar mazgeliai yra. Tai man sakė, kad siūlai ištirps, o mazgeliai nukris.. tai va laukiu
spurgyte5 parašė:
Man jau 8d, nezinau, kiek siulu buvo, bet dar keli tikrai yra. Sake per savaite mazdaug turi istirpt, bet dar neistirpo![]()
pas mane irgi dar mazgeliai yra. Tai man sakė, kad siūlai ištirps, o mazgeliai nukris.. tai va laukiu
Kelmutė parašė:
Labas visoms. Gal kuriai taip buvo nestumo gale. Dabar esu 39+3 ir pries savaite mazdaug pradejo niezeti pilva, paskui kojas, krutine ir taip visa kuna. Teko guleti…
Uzjauciu del niezejimo, man su pirmu vaiku koks menesis iki gimdymo taip buvo ir gydytojai nieko nerado. man issigelbejimas buvo labai riebus kremai ir kuo maziau liestis prie odos. Nezinau ar del to bet gimdymo metu kraujyje infekcija rado, ir tenperatura sukilo. Dar po gimdymo 5d antibiotikus geriau. Bet gal tik sutapimas.
Meyta parašė:
As tariuosi, siaip buciau nesitarus, bet reik del svorio nepernesiot, kadangi pati nesikrapsto, tai kas beliko, tad mokesim.
Nesu alergiska niekam. Bent jau nebuvau
dar galvoju ar negalejo alergizuotis nuo vaisiu? Nes paskutiniu metu nemazai ivairiu valgiau. Ypac arbuzai, tresnes, persikai ejo i trasa. Dabar jau trecia diena nevalgau, bet pagerejimo nematyt...
Heracee parašė:
Reiskia neprieme manes ???? gal kas galit paimt? Parasyciau i pm kaip mane rastnes buvau rasius del grupes bet nepaeme
![]()
Priimti gali narės Stars arba Greta 1992
joms asmeninę žinutę parašyk, tik kad va mamuliukai jos abi pas mus, tai rečiau dabar prisijungia ;) kažin kaip čia padaryti reiktų
Marrija parašė:
atsisaukiu!!!! Vis dar nescia! nepalieku bendrazygiu savo;D tai va pradedu pasakot, nes tik dabar namo gryzom, isbadejus !!! Nuo 6:30 atsikelus ...tai va...
ooo wow wow wow, fainai ten pas jus
o Tu žiūrėk, laikykis, ateis mažulis jam tinkamiausiu metu ;)
Laura255 parašė:
Prisiduodu mamytesbirzelio 12d po planinio Cp gime musu mazyle Luknyte
![]()
svoris 3490kg ugis 51cm. Viskas praejo lb gerai. Operacija atlikta Panevezyje
![]()
sveikinimai :*
Dėl niežėjimo, tai esu girdėjus kitiems tokios reakcijos į citrusus būna, gal per daug privalgėt?
mano draugei taip buvo, atsisakė citrusinių visų vaisių ir dingo niežėjimas ir bėrimai
--
Pas mus nugreideriavo kelią, tai iš to džiaugsmo neatsilaikiau, sėdau į mašiną ir išvariau pasiduoti po miestą
jau sakiau mašina važiuosi tik kai tikrai reikės, nes nu per tas duobes kol iki pagrindinio nusigaudavau, tai būdavo žiauriai sunku, pilve viskas vartydavosi
tai tokia laiminga lėkiau, prasivažiavau, ledų nusipirkau, siuntinuką atsiėmiau, faaaaainai
naktį kankinę maudimai visi dingę, nė kvapo, vėl visa kaip nauja ir kaip ant sparnų
Man buvo niezeje oda beprotiskai bet tik kojas. Nezinau kas buvo uzplauke bet kasiausi iki krauju. Issiaiskinau kas buvo. Skutausi tik kojas kuri laika ir visai nepastebejau kad issausejo oda. Tada atsirado niezulys, todel taip nusikasiau. Tepiau daug kuo.. bet padejo kokosu aliejus, paprastas margaritos kuno kremas o nakti jei nesiliaudavo niezejimas tai vyro saldantis po skutimosi kremas. Praejo po intensyvaus odos drekinimo, daugiau nebesikartojo. Gal ir jums oda issausejusi?
Marrija parašė:
Zinok man atrodo, kad sulauksim pirmadienio;)) Ponaitis neskuba niekur;)))oj gera buvo ta leliuka isgirsti...bet kai ta moteris taip sauke...oj oj, sakau alys kryzi…
Sese sake kad irgi sauke.... o sesele ar akusere jai sako: ko tu sauki???? :DDDD
As kolkas nusiteikus nesaukti... bet jauciu apsigalvosiu :~DDDD
Na mamukai prisiduodu. Apturejau hop hop gimdyma ir dabar jau supuoju savaja Ieva? Gime 06.14 12 val 12 min 3.230 kg ir 54 cm(termino diena 06.10)
Negaliu patiketi kad taip greitai viskas ivyko 9 o gimdykla isejom, iki 10 val su vyru anekdotus pasakojomes kol sulasino 3 lasines skysciu, tada 10 val nuleido vandenukus, jie biski su spalva buvo bet dar ne zali. Apie 10.30 palasino dar skatinamuju truputi ir jau tada prasidejo skausmingi saremiai. Pradejau prasytis epiduro, bet gydytoja pasiule i vena suleisti vaistuku nes jau mate kad cia viskas greitai baigsis. Tai vaistukai truputi dave pailseti nors vis vien skaudejo ogogo. Ir jau pries gala apie 12 val pradejau sakyt kad jau nebegaliu arba gimdau arba noriu epiduro. Gydytoja aisku pradziugino kad jau tikrai gimdom??na ir tada per pirma stumimo saremi galvyte islindo, o per antra visa dukryte❤️?❤️Visa violetine bet mano pats graziausias stebuklas? Antakalnio personslas buvo jega! Akusere Nijole ir gydytoja Navickiene puikiai padirbejo, gera instruktaza dave tai nei plysau nei kirpo! Va cia geris, gavau tik viena pavirsine siulyte del apibrozdinimo. Placenta irgi itin lengvai pasisalino. Viskas atrodo viska parasiau? O dabar bandau jegas atgauti ir dziaugtis dukryte! Beje mano vyras buvo SUPER kartu kvepavo, ranksluosti drekino, visaip priziurejo ir pslaike, o isvydes dukryte apsiverke❤️?
Linkiu ir kitoms mamytems patirti sita dziaugsma ir zinoma lengvai ir greitai! Hop hop ir viskas?
Jollkute parašė:
Na mamukai prisiduodu. Apturejau hop hop gimdyma ir dabar jau supuoju savaja Ieva? Gime 06.14 12 val 12 min 3.230 kg ir 54 cm(termino diena 06.10)
Aaaa!!!!!! Sveikinimai!!!!!!!
turim dar viena lelyyyyyte!!!!!!
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai