@Nestuke@ parašė:
Aga.... as vos neapsaukiau kasininkes :DDD ir dabar mane besina pensininkai, kurie susirinko i Camelia happy hours....![]()
eik, pravaikyk :))
@Nestuke@ parašė:
Aga.... as vos neapsaukiau kasininkes :DDD ir dabar mane besina pensininkai, kurie susirinko i Camelia happy hours....![]()
Martynėlis parašė:
Aš dabar norėčiau nudirti vyrui odą, o tada jį išprievartauti. Va taip jaučiuosi![]()
Aaa
isprievartauti...
Mes pradejom ziureti seriala Vikings, o tel lb daug sekso.. man net nejauku pasidare vienu metu.. Bet antrame sezone neistveriau ir prispaudziau vyra
Martynėlis parašė:
Žiauru būti piktai ir horny vienu metu, bet vat būtent taip šiandien yra![]()
Man, tai niekaip neišeitų dabar vyro prispaust... baidosi kaip kokio velnio
mozaika85 parašė:
Saunuole mamukas![]()
Sveika, pas mus lygiai tokis pat situacija, per dvi sav 100 gr. Tai zinok pradejos po to kai isvalgo krutine duodu po 60 ml misinuko du kart i diena, ryte ir vakare, kai zyrzlesne buna, duodu is to buteliuko kuris kaip mamos krutine mimijumi. Papuka poto ima, kartais pasimuisto bet paima, ir per sia sav. 200 gr, tai dar pamaitinsiu kol sustipres nes gaila vaikelio pasidare
kitos tai nutraukia ir damaitina, gali taip pazaist..
@Nestuke@ parašė:
Aaaisprievartauti...
![]()
Mes pradejom ziureti seriala Vikings, o tel lb daug sekso.. man net nejauku pasida…
reiks pažiūrėt, mažu užkabins
ne_da parašė:
Mamos jau su leliukais- ar buvot taresi su konkrecia gydytoja del gimdymo? Jei nesitatet - ar paskui kam nors kaip nors "atsidekojot"? Zinau, kai kurios tiesiog nes…
As tariuosi, siaip buciau nesitarus, bet reik del svorio nepernesiot, kadangi pati nesikrapsto, tai kas beliko, tad mokesim.
O del visu buteliu ir saldainiu, tai mano mama gydytoja, tai sako jauciuos it didziausia pijoke buciau, kai buteli gaunu. Ji visai negeria stipriuju, tai kaip izeidimas gauti buteli, kur ji deti-siukslynan. Siaip fainiausios dovanos: kai pati miestete, kai bobulyte atnesa naminiu braskiu, medaus, naminio kokio obuoliu surio, na ko parduotuveje nenusipirksi, imbierinio vyno(jis be laipsniu gavus, t.p geras dalykas sveikatai :))Saldumynus isdalina aplinkiniams.
Del kombio, tai pirkau musumazyliuos uz 3eu, it naujas, o zinau, kad naujas nemazai kainuoja. Rudeniui-ziemai turiu columbia pukini, bet vasarai tai netinka. 
Kelmutė parašė:
O nesi kam alergiska? Nzn ar nestumo metu galima, reiktu paziuret ka informacinis lapelis vaisto raso, bet val galima antihistamininiu, nuimanciu niezuli pvz zyrtec, tavegilis, bet tikrai nzn ar galima
minha parašė:
Aj... Nueisiu veliau, man tik uzsakyma atsiimti
termometra uzsisakiau ir Clogin putas!!!! :DDD
gitaraback parašė:
Man, tai niekaip neišeitų dabar vyro prispaust... baidosi kaip kokio velnio![]()
Maniškis dar ir mane užverčia, netrikdo mūsų labai
tik jau pilvo stengiuosi neliesti ir neleidžiu jam liesti, nes mažius irgi įsismagina
o po O išvis atrodo, kad gerokai įsiaudrina
Martynėlis parašė:
Maniškis dar ir mane užverčia, netrikdo mūsų labaitik jau pilvo stengiuosi neliesti ir neleidžiu jam liesti, nes mažius irgi įsismagina
o po O išvis atrodo, …
Jau net užpavydėjau
pas mane, kai po gimdymo viskas susitvarkys, tai jam žiauriai riesta bus, gailėsis, kad dabar baidosi
Martynėlis parašė:
Žiauru būti piktai ir horny vienu metu, bet vat būtent taip šiandien yra![]()
As paskutiniu pastoviai horny.... galvojau kad apsiraminsiu, bet noriu dar...
Meyta parašė:
As tariuosi, siaip buciau nesitarus, bet reik del svorio nepernesiot, kadangi pati nesikrapsto, tai kas beliko, tad mokesim.
As nesu 100% tikra, bet nestumo pradzioje nuo dirbtiniu blakstienu (ar nuo kliju) alergija ant voku prasidejo, tai vaistineje man jokiu vaistu nuo alergijos nedave, kai pasakiau kad laukiuos
Pasakiau ir savo ginei, tai irgi man nieko nuo alergijos nepasiule...
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai