Orxideja9891 parašė:
O jus ir mp maitinat?☺
Taip jau gaunasi kad maitinu mp, pm ir primaitinu jau. Pm duodu kai neima kruties, o neima kai jau reikia traukti...o gal ir pieno pamazeje..?
Orxideja9891 parašė:
O jus ir mp maitinat?☺
Taip jau gaunasi kad maitinu mp, pm ir primaitinu jau. Pm duodu kai neima kruties, o neima kai jau reikia traukti...o gal ir pieno pamazeje..?
LauraLT parašė:
jo budravimo laikas 2 val tai jei nemaitinu nusinesu likus 10 min ant lovos, uzleidziu white noise , glostau smilkini su pirstu ir uzdengineju su ranka akis (cia na…
Reiks bandyti ir man jau keisti reikaliukus miego, nes tas supimas, lingavimas ir t.t. jau baigia nugara palausti, rankos tirpsta jau ?
Belluchia parašė:
as irgi taip pat
mp, pm ir kose
trigubas dziaugsmas!
Lolypop parašė:
Pas mane tas pats, mp pm ir avizine kosetik klausimas jei as duodu mp ir kiek jam truksta duodu pm taip galima?
as taip ir darau ;) jei matau kad nori dar valgyt tai duodu pm ;) po mp.
Ekita36 parašė:
Maniškis taip pat daro dedasi skudureliu ant ant galvos ir su rankytemis duoda duoda duoda paskui nusiima sakau va kur enriukas nusijuokia it vėl užsideda ant galvo…
Tai jūs dažniau čia skųskitės, gal viskas tada tik geryn dėliosis
Lolypop parašė:
Ir dar toks klausimas, jei suvalgo nevisa pm tai jo pasildyt negalima ciut veliau? Mane vyras durnina kad pinigus bereikalo pilu kriauklen ?
Negalima! Reik pilt..
Lolypop parašė:
Ir dar toks klausimas, jei suvalgo nevisa pm tai jo pasildyt negalima ciut veliau? Mane vyras durnina kad pinigus bereikalo pilu kriauklen ?
mes jau tiek euru ispylem kad turbut kaip niekas kitas pasauly.... bet kai jam tas svoris sunkiai auga tai vis numojam ranka, ai, bent jau kazkiek pasiurbe..
Na va atgal isdurninau vyra ? sake sunku su hormoninem bobikem susitart ? tai jai bega pienas tai jau nebebega, tai nebera pieno nes nera nuotaikos! Tai parnesk sokolada gal pieno atsiras ? sake as kazkoks kosmosas
tegu dziaugiasi kad ne sexo tema nuotaiku kaita.. va va noriu greit greit atbek, aj ne jau nenoriu, arbatos gersi? ????? butu geras ??
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai