LauraLT parašė:
oo irgi neblogai![]()
![]()
![]()
Dar vieno ???? neee nee ??
LauraLT parašė:
oo irgi neblogai![]()
![]()
![]()
Orxideja9891 parašė:
kaip tik ant kito regreso mano vyras isvaziuos menesiui i uzsieni
kai pagalvoju net silpna pasidaro... o as liksiu viena be jokiu pagalbu nes nieko neturiu salia ..
will be so much fun !
LauraLT parašė:
kaip tik ant kito regreso mano vyras isvaziuos menesiui i uzsieni![]()
![]()
kai pagalvoju net silpna pasidaro... o as liksiu viena be jo…
Eina sau ? o gal praslys???! ? cia juk ne taisykle, pas kitus ir 4men ramu buvo ☺ 9menesiu jau siek tiek kitaip bus.
Orxideja9891 parašė:
Eina sau ? o gal praslys???! ? cia juk ne taisykle, pas kitus ir 4men ramu buvo ☺ 9menesiu jau siek tiek kitaip bus.
Tikrai, pas mus dabar 4,5 mėn. ir paskutinėmis savaitėmis dar geriau miega nei anksčiau. Net ir dygstant dantukams. Siunčiam šią savo sėkmę, dalinamės su visais kam to reikia
Maniškė labai nepatenkinta mano elgesiu - visą dieną su ja nieko nešneku. Praktiškai neturiu balso, o jei pasakau žodį, tai su tokiu skausmu, kad stengiuosi tylėti šiandien. Mano dukrytei labai dėl to pikta
ji visą dieną barasi ant manęs
ir šypsausi ir grimasas rodau, na bet tai ne tas pats kas nuolatinis čiauškėjimas namuose...
vakare vėl liks be lopšinės, tikiuosi greit baigsis IR kad ji neapsirigs
LauraLT parašė:
as nuo siandien saviskiui pradejau miego mokyklanes stuburas visiskai nuo isvarzu ir supimo subyrejo, nebepaeisiu tuoj.. tai nuo siandien jau grieztai mokinu uz…
Ka darot papasakokit?! ?
Orxideja9891 parašė:
As manau, kad turi kazkiek.. o jus ta hipp comfort valgot? ☺
Valgom organic bet nesipirkau confort, gal pades del viduriu uzkietejimo, nes dufalakas kol kas jokio pagerejimo nedave ?
Belluchia parašė:
Valgom organic bet nesipirkau confort, gal pades del viduriu uzkietejimo, nes dufalakas kol kas jokio pagerejimo nedave ?
O jus ir mp maitinat?☺
meška_šiaurėje parašė:
Tikrai, pas mus dabar 4,5 mėn. ir paskutinėmis savaitėmis dar geriau miega nei anksčiau. Net ir dygstant dantukams. Siunčiam šią savo sėkmę, dalinamės su visais ka…
Tfu tfu tfu neprisikalbekit ?? cia slidus reikalas ??
Ekita36 parašė:
Sveikos merginos ilgai nerasiau čia... maniskiui kažkas yra aš pavydžiu kuriu vaikai pietų miego miega po 3 val maniškis jeigu ismiega val tai būna valio. Dieną j…
Mano mazyle atsikelia apie 10 val ir diena miega po 30 min 4 kartus, bet kartais jau pradeda po 1 val ar 2 val ismiegoti. Vakar 2 kartus miegojo po 30 min ir 2 kartus po 1 val.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai