avietuke parašė:
Todėl, kad trečias CP
Del to, kad 3 CP ar del to, kad aplamai CP? Mano gyd dave siuntima del planinio CP ir kazkodel rekomendavo Santariskes
O as buvau linkus prie VGN. Tai ir nzn kur vaziuot
avietuke parašė:
Todėl, kad trečias CP
Del to, kad 3 CP ar del to, kad aplamai CP? Mano gyd dave siuntima del planinio CP ir kazkodel rekomendavo Santariskes
O as buvau linkus prie VGN. Tai ir nzn kur vaziuot
Ru1000 parašė:
Del to, kad 3 CP ar del to, kad aplamai CP? Mano gyd dave siuntima del planinio CP ir kazkodel rekomendavo SantariskesO as buvau linkus prie VGN. Tai ir nz…
Dėl to, kad trečias CP, ne todėl kad operacija..
Man antrą CP atliko VGN, likau labai patenkinta viskuo
avietuke parašė:
Dėl to, kad trečias CP, ne todėl kad operacija..![]()
Kokia gyd Jums atliko operacija?
avietuke parašė:
Na matyt, kitokio nežinaunet neįsivaizduoju kaip jis tada atrodo
![]()
KatrineL parašė:
Mamytes kurios eina 33 savaite ar jau visos gavote dekretines ismokas?
As dar negavau, nes darbovietė dar nepateikė kažkokiù duomenù, na ir išėjau į nedarbingumà ir viskà užpildžiau tik pirmadienį
Šilo_uoga parašė:
Man Santariškių ligonine labai arti namų, labai, tai vien dėl to patogu, bet už atstumą iki namų svarbiau gauti privačią palatą, o Santariškėse kaip supratau gauti …
Ir mums su vyru labai svarbi atskira palata
Mes net tevus ir draugus ispejome, kad mus lankyti grieztai draudziama. Kaip kazkas rase anksciau, labai bijau kaimynes lankytoju ir visokiu rukytu desru kvapu
Liepsa parašė:
Aš prieš dvi savaites keliavau po Lenkijąkas dieną po 15 km nueidavom, miegojom kempinge, palapinėj
viskas puiku, džiaugiausi grynu oru ir įspūdžiais
po t…
Ir as kazkaip kai judu zymiai geriau jauciuosi. Va pries tris savaites keliavome su vyru i Vengrija (autobusu) ir nieko
buvau nusiteikus,kad pavargsiu,visi gazdino kad kojos kaip kalades bus ir panasiai. Bet nieko,net i tulika taip nevarinejo kaip bunant namie. Aplamai nesitikejau,kad nestumas bus toks lenvas ir galesiu aktyviai gyvent
aisku reik dazniau pailset,bet manau proto ribose viskas galima
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai