egl_e parašė:
Devynios?! De-vy-nios valandos ištiso miego?!?!?? WOW! nuoširdus pavydas?
Mūsų rekordas 4val ir tai buvo, deja, tik pirmom savaitėm..?
Devynių tai ne, bet 8 yra ir mūsiškė išmiegojus po pirmo augimo šuolio :)) dabar ilgiausiai 6 miega
egl_e parašė:
Devynios?! De-vy-nios valandos ištiso miego?!?!?? WOW! nuoširdus pavydas?
Mūsų rekordas 4val ir tai buvo, deja, tik pirmom savaitėm..?
Devynių tai ne, bet 8 yra ir mūsiškė išmiegojus po pirmo augimo šuolio :)) dabar ilgiausiai 6 miega
s.lape parašė:
Merginos, o jums nebus augimo suolis? Paziurekit vaikuciu kuniukus ar nepadidejusios rinkos ir ar neatsirado koks lasinukas. Nes siandien pastebejau pas savo mergin…
Tas augimo šuolis jau man kaip keiksmažodis :)) na man į jį nelabai panašu, o ir šiaip kiek dažnai jie būna? Gal ne kas antrą savaitę?
sandermenas parašė:
dar del D vitamino. mano mergina prakaituoja ir nugarytej plaukiukai reteja. daktare buvo liepusi duoti po 2 lasus D vitamino. dabar liepe padidinti doze iki 4 lasu…
Mes nuo 1men po 2l, bet dar mišinio išgeria per pará kokius 300ml, tai visumoj gaunas dar daugiau. Tik pastebėjau, kad jeigu tik galūnės šaltos, tai irgi iškart drėgnos, kažkaip ant šiltú nejaučiu.
sandermenas parašė:
pas mane mazyle nakti keliasi valgyti kas 1,5 -2 val. kol pamaitinu, kol i minga, tai pati tarp maitinimu vos valanda pamiegu. o keliasi 5-6 kartus. nesuprantu ar c…
Pas mus panasus scenarijus tik ir te svajoju kada ateis tas metas kai ismiegos na bent 5-6val.
avietuke parašė:
Užmigdžiau 22 , po rėkačios vonios , gal sakau miegos ??
Manoji irgi miega jau 20 min, bijau net pajudėti
avietuke parašė:
Merginos, jei Jūsų mažyliai priryja oro, ar girdit kaip jis jį ryja, na tikrąja ta žodžio prasme? Nesuprantu, mano pirmi bernai taip nedarė, gal čia kas negerai ?'?…
Jo, girdžiu aš, net norisi pasakyt, neskubėk, ramiai, nieks neatims :))
avietuke parašė:
Merginos, jei Jūsų mažyliai priryja oro, ar girdit kaip jis jį ryja, na tikrąja ta žodžio prasme? Nesuprantu, mano pirmi bernai taip nedarė, gal čia kas negerai ?'?…
Aš žinokit girdžiu ?
Šilo_uoga parašė:
Tas augimo šuolis jau man kaip keiksmažodis :)) na man į jį nelabai panašu, o ir šiaip kiek dažnai jie būna? Gal ne kas antrą savaitę?![]()
Man irgi tas augimo suolis kaip keiksmazodis
Biski kas vaikui negerai, iskart augimo suolis
Liepsa parašė:
Skiepijima nuo dviejų mėnesių, tikrai nereikia pusės metų. Juolab dabar pats pikas ligos bus o kol sueis pusė metu jau ir pavasaris![]()
Aciu
reikes ir man nuejus savo daktarei toki varianta isiulyti
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai