s.lape parašė:
Mamos ar jau pradejot lankyti sporto sales? ;) As pirmadieni gavau is ginekologes palaiminima sportuiGalvoju pasiteirausiu jusu, ar lankot
![]()
Jo, jau trečia savaitė ??
s.lape parašė:
Mamos ar jau pradejot lankyti sporto sales? ;) As pirmadieni gavau is ginekologes palaiminima sportuiGalvoju pasiteirausiu jusu, ar lankot
![]()
Jo, jau trečia savaitė ??
ARSa parašė:
Visur reikalauja pažymu ;) pažyma išduodama kūdikiui, o ne mamai ;) kas guvena mamos kune lieka nutylėta. Dėl saugojimosi ar nesisaugojimo nuo ligu buvau tokios pat…
Aš irgi galvojau, kad visur, bet paskaičiau tą straipsnį, pasirodo ne visur ??
O kai kur prašo ir iš tėvų pažymos
na žiūrėsim, nueisim, apsidairysim, bet jeigu nors biškį suabejosiu higiena, tai tikrai neisim ten tada
Liepsa parašė:
Na taip, bet tikrai drąsiai galiu teigti kad užsiėmimai turi įtakos mažyliuižinoma reikia ir namie dirbti o ne kartą savaitėje
![]()
Pasakete ka ir turejau omenyje
Šilo_uoga parašė:
Na dėl baseino nesutinku dėl to fakto, kad reik laukti, juk vaikų įgimtas mokėjimas plaukti yra laikinas reikalaso išmokus baseine vėliau galima kasdien ir nami…
Del pazymu. Juk ne visada registruojames pas gyd kad gauti pazyma ar siuntima pas kita gyd. Daznai gyd israso siuos dalykus net neapziurejus paciento. Tiesiog paskambinus gyd ir paprasius. Todel aklai pazymomis nepasitikeciau. Kritiskiau vertinciau. Taip pat kaip ir pries baseina nusimaudyti su muilu reikia. Daugiausia tik susislapina visi. Nieks nekontroliuoja ten. Su vyresnele lankem baseina "Lopselyje". Kiek pamenu iki 3m vaikams nereikejo pazymos. Tik tevu.
Šilo_uoga parašė:
Aš irgi galvojau, kad visur, bet paskaičiau tą straipsnį, pasirodo ne visur ??
Tai žinoma ;)aš po baseinu butinai kojytes visai šeimai nupurškiu pėdu dezinfektorium ;) tikrai galima ir kudikiams ;) ir dar žinau, kad yra prausikliai po chloro, bet nzn ar kudikiams tinka ;)
zigri parašė:
Pasakete ka ir turejau omenyje![]()
Aš pati džiaugiuosi labai tais užsiėmimais, nes jei mažylis nemiega tai mes bendraujam, o visą dieną vien barskuciu mojuoti nuobodu. Tai ir pasokam ir padainuojam ir žaidimų pažaidžiam
neprigalvociau pati tiek veiklos
avietuke parašė:
Dar nea. Bet jau pradėsiu. Bet su sportu reikia atsargiai, jei maitinate pati, kad pienukas nedingtų.
o kaip galima pakenkti pienukui sportuojant? neteko girdeti, butu idomu zinoti, kad pasisaugot...gal kazkokie krutines pratimai butent..?
Ghostflower parašė:
o kaip galima pakenkti pienukui sportuojant? neteko girdeti, butu idomu zinoti, kad pasisaugot...gal kazkokie krutines pratimai butent..?
Man atrodo svarbiau yra ne pats sportas pieno dingimui, o mityba ir vanduo. Kai sportuojat išprakaituosit daugiau vandens nei įprastai, todėl būtinai reikia daugiau vandens gert. Ta pati situacija ir su maistu, reikia būtinai teisingai maitintis ir nesuvartoti kalorijų mažiau negu kad sudeginat, ir turėt omeny, kad organizmui išgyvenimui reik kalorijų ir dar pieno pagaminimui
pats sportas nekenkia, tik reikia protingai susidėlioti visą kitą
Orxideja9891 parašė:
Cia matyt dauguma miestuose gyvenat? oj as ziemai irgi perskraustyciau?
Mes kiek atsimenu is jusu postu kazkur netoli jusu gyvenam.
Norim lankyt baseina, bet baisu tas kad kol iki miesto nuvaziuojam ja masina uzliuliuoja 2—3 valandom ir nepazadint jos
diena niekur tiek neismiega kiek masinoj
Šilo_uoga parašė:
Man atrodo svarbiau yra ne pats sportas pieno dingimui, o mityba ir vanduo. Kai sportuojat išprakaituosit daugiau vandens nei įprastai, todėl būtinai reikia daugiau…
logiska..nors y sale artimiausiu metu neplanuoju, bet namie kazka darant reiks pagalvoti apie tai... dekui
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai