Rudenyte parašė:
Tai ir Dominykas pailsėti gali jau![]()
Tai jau tikrai? nemegsta jis sveciu namuose bet pas svecius vaziuot megstam???
Rudenyte parašė:
Tai ir Dominykas pailsėti gali jau![]()
Tai jau tikrai? nemegsta jis sveciu namuose bet pas svecius vaziuot megstam???
Šilo_uoga parašė:
O aš kaip tik nenoriu niekur važiuot, jau geriau tegul pas mane atvažiuoja :)) kažkaip stresas kaskart, ką pasiimt, ka vaikas veiks, verks neverks, nežinau. Namie b…
Aha, namie visada yra “atsarginis išėjimas”
Šilo_uoga parašė:
O aš kaip tik nenoriu niekur važiuot, jau geriau tegul pas mane atvažiuoja :)) kažkaip stresas kaskart, ką pasiimt, ar vaikas veiks, verks neverks, nežinau. Namie b…
As kazkaip taip nestresuoju. Viska pasiimame svarbu zaisliukai keli maistas ir atsarginiai drabuziai.
jurgitele32 parašė:
As kazkaip taip nestresuoju. Viska pasiimame svarbu zaisliukai keli maistas ir atsarginiai drabuziai.
Ir visada gerai viskas buna. Man stresas keliom naktim isvaryt pas mama. O va ten visko gali prireikt.
Ar yra kieno vaikucius beria? Maniski kazko pradejo jau pora savaiciu, ir nebeatseku nuo ko. Atsisakiau mesos, pieno produktu, kiausiniu, riesutu. Ciut pagerejo ir vel. Dabar glitimo nuo ryt bandau nevalgyti. Tik db sedziu ir galvoju - o ka valgyti?
grikiai ir darzoves lieka?
jei kam panasi situacija, pasidalinkit savo meniu
vileva parašė:
Ar yra kieno vaikucius beria? Maniski kazko pradejo jau pora savaiciu, ir nebeatseku nuo ko. Atsisakiau mesos, pieno produktu, kiausiniu, riesutu. Ciut pagerejo ir …
vileva parašė:
Ar yra kieno vaikucius beria? Maniski kazko pradejo jau pora savaiciu, ir nebeatseku nuo ko. Atsisakiau mesos, pieno produktu, kiausiniu, riesutu. Ciut pagerejo ir …
Mano drauge taip ieskojo nuo ko beria. Visko atsisake. O vaika bere nuo milteliu ir aliejuko kuriuo tepe po maudyniu. Viska pakeite ir baigesi problemos.
Rudenyte parašė:
Gal padės šiek tiek![]()
Prajuokino mane šitas sąrašas (čia tas isterinis juokas, kai liko milimetras iki kol plaukus rausiuos)
įdomu kaip dažnai vanduo alergizuoja, gal ant jo pasėdėt savaitę ??
Šilo_uoga parašė:
Prajuokino mane šitas sąrašas (čia tas isterinis juokas, kai liko milimetras iki kol plaukus rausiuos)įdomu kaip dažnai vanduo alergizuoja, gal ant jo pasėdėt s…
Tai man tuoj tiek beliks
Kas del milteliu ar aliejuku po maudyniu, tai ju nenaudoju ju. O milteliai tie patys nuo gimimo
plius beria uzpakaliuka ir pilvuka, pagrinde kur pampersas dengia. Pampersu taip pat ta pati rusis naudojama nuo gimimo. Berimai pries pora savaiciu prasidejo
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai