inutelia parašė:
Mano atveju tai nebuvo pasirinkimas. Su mielu noru maitinciau is kruties, bet deja...sunku, ir laiko daug sugaistu, bet kol turesiu bent vienam maitinimui per para …
Saunuole. Kantrybes jums. As ir uz tai tik.
inutelia parašė:
Mano atveju tai nebuvo pasirinkimas. Su mielu noru maitinciau is kruties, bet deja...sunku, ir laiko daug sugaistu, bet kol turesiu bent vienam maitinimui per para …
Saunuole. Kantrybes jums. As ir uz tai tik.
Ieva.Z parašė:
Mes siandien pirmas mankstas turejomnelabai patenkintas mano sunelis,tinginiukas
ir paverke ir pareke ir kinezoterapeute apsparde
![]()
Pirma karta ir maniske nebaisiai patenkinta buvo, bet po to visai patiko jai. Del ko jus vaikstot? Mes del padidinto tonusiuko vaiksciojom.
S.R.S. parašė:
Mes 3 men nesenai sveremes, tai padvigubinome gimimo svori jau, sveriam 6,6 ir esam 62 cm ugio, per menesi 8 cm paaugomgydytoja sako mamos pienas turbut gr…
Jetus aš kai paklausau tai mano mažylė milžinė :)) 3 mėnesių svėrėm 6,9 kg, keturiu 8,2... maitinu mišinuku.. galvojau gal gydytoja leis košytem.. bet sako labai gerai auga.. tegu dar pavalgo misinuko
tai jūsų mamytes, coliukės mergytės ;)
inutelia parašė:
Pirma karta ir maniske nebaisiai patenkinta buvo, bet po to visai patiko jai. Del ko jus vaikstot? Mes del padidinto tonusiuko vaiksciojom.
Del kreivakaklystes pagrinde ir padidinto tonuso peciu juostoj. Bet mazyliui atlieka pilna viso kuno masaza. Nepakenks
Vita.sav. parašė:
Jetus aš kai paklausau tai mano mažylė milžinė :)) 3 mėnesių svėrėm 6,9 kg, keturiu 8,2... maitinu mišinuku.. galvojau gal gydytoja leis košytem.. bet sako labai ge…
Vau.. 8,2 kg... itariu nelengvas nesuliukas
maniskis 7,1 kg ir jau yra ka panesiot
virgabb parašė:
As vis paskaitineju, kad mamytes maitinat nutraukinedamos. Ar jums nesunku? Kodel neduodat is krutines? As kartais kai palikt reikia nutraukiu, tai man vargas. O ju…
Turėjau dvi problemas: per mažai pieno ir per silpnai traukianti mažylė. Pieno jau pakanka, tai po truputį bandau pereiti prie maitinimo tiesiogiai.
Vita.sav. parašė:
Jetus aš kai paklausau tai mano mažylė milžinė :)) 3 mėnesių svėrėm 6,9 kg, keturiu 8,2... maitinu mišinuku.. galvojau gal gydytoja leis košytem.. bet sako labai ge…
Nu tikrai milžinė
Aš vis padejuoju, kad mano vaikas sunkus, o čia
Ieva.Z parašė:
Vau.. 8,2 kg... itariu nelengvas nesuliukasmaniskis 7,1 kg ir jau yra ka panesiot
![]()
:)) 7kg raumenų sustiprėjimas pas mane buvo.. :)) kol svėrė 7 kg labai sunki atrodė.. dabar nešioju tai jau ne taip sunku..
aišku ilgą laiką nešiojant jau rankos padreba
Rytais yatingai mano kleckiukas sunkus būna.. su lyg kiekviena diena vis sunkyn ir sunkyn.. kai po gydytojų gryžtam tai gerai pasportavus jaučiuos :)))
Ieva.Z parašė:
Vau.. 8,2 kg... itariu nelengvas nesuliukasmaniskis 7,1 kg ir jau yra ka panesiot
![]()
Mano ir 8,2 kg. Tikras vyras. ? O mamos nugara jau nebeatlaiko, skauda.
Sveikos mamytės. Ar jums buvo,kad jūsų vaikiukai viduriavo? Maniškė šiandien visą dieną šiek tiek viduriuoja ir užpakaliukas iššuto nuo to.. maitinu mišinuku, nieko nekeičiau. Viskas prieš tai buvo gerai. Nuo ko jie gali viduriuot? Jei ryt visą dieną taip bus tai teks skambint gydytojai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto