Aneta5 parašė:
Labukas![]()
Mes vakar po TA pagal visus tai mes pukeliai,sveriam 5810g +650g ir 62cm +3cm visa…
Oo, yra mažesnių kleckų už mano
Bet šauniai augat, gimimo svorį irgi padvigubino. O pieno kiekis įspūdingas. Kur dedate likutį? Šaldote?
Aneta5 parašė:
Labukas![]()
Mes vakar po TA pagal visus tai mes pukeliai,sveriam 5810g +650g ir 62cm +3cm visa…
Oo, yra mažesnių kleckų už mano
Bet šauniai augat, gimimo svorį irgi padvigubino. O pieno kiekis įspūdingas. Kur dedate likutį? Šaldote?
Aneta5 parašė:
Labukas![]()
Oho koks kiekis pienelio! Nieko sau dirba fabrikelis
del sulciu tai tikrai labai idomiai... tiek pienelio pas mamyte,tai tikrai nieko nereikia,mano nuomone. Spesim dar privargt ir su sultim ir su arbatom ir su kosem. Man smalsu labai kaip cia ka reiks ivedinet,kaip mums seksis,kaip vaikas ragaus viska,bet ateis tas laikas ir greit ateis
puikiai augat, "pukelis" ne is lengvuju,yra ka panesiot
little star parašė:
Na net nezinau. O kaip ji turetu dar pasireikst?
Va cia detaliai aprasyta
mamoszurnalas.lt/mamos-ir-kudikio-pienlige/
Skauda spenelius,lyg dilgcioja,niezti... gali but papleiskanojusi krutu oda,pakitusi aureoles spalva...
Aneta5 parašė:
Mergaites apakau uzsukai gruodzio foruma ten berniukas 4men.4sav.jau ant keturiu stovi ir bando ropoti![]()
![]()
Maciau ir as ta vaika,net vyrui parodziau
mazasis Savickiukas auga
stiprus vyras!
maniskis tai biski tinginiukas,ale kam cia man ka daryt,imkit mane ir nesiokit!
bet nesiot stacia jau issukis,jis tiek losiasi atgal,tiek plesias is ranku... baisu ismest
Tinyte parašė:
Aciu tik kazkodel paieskoj raso kad nerasta ?
Kol kas i sausinuku grupe nauju nariu nepriima, kad nepatektu zurnalistai apsimete mamytem. Del vieno berniuko ligos kuriam mamytes aukoja ir padeda, kelia foto is ligonines islaptino grupe.
Naujoke999 parašė:
Kol kas i sausinuku grupe nauju nariu nepriima, kad nepatektu zurnalistai apsimete mamytem. Del vieno berniuko ligos kuriam mamytes aukoja ir padeda, kelia foto is …
Oho... vargsas berniukas...
Ieva.Z parašė:
Va cia detaliai aprasyta
mamoszurnalas.lt/mamos-ir-kudikio-pienlige/
Ech panasu manau. .
dar mastau gal perpute, nes vakar langus ploviau ir kaip tik tas skausmas atsirado..
Naujoke999 parašė:
Kol kas i sausinuku grupe nauju nariu nepriima, kad nepatektu zurnalistai apsimete mamytem. Del vieno berniuko ligos kuriam mamytes aukoja ir padeda, kelia foto is …
Naujoke999 parašė:
Sveiki, žurnalistai negali tokios info be leidimo publikuoti, mama tuomet galetu kreiptis i teisma.
Vita.sav. parašė:
Jetus aš kai paklausau tai mano mažylė milžinė :)) 3 mėnesių svėrėm 6,9 kg, keturiu 8,2... maitinu mišinuku.. galvojau gal gydytoja leis košytem.. bet sako labai ge…
Maniškė 3 mėn 2 sav 8kg, 65cm:), maitinu tik mp
irgi dičkė
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai