ramune ja parašė:
Ir kai danti taiso galima iskesti be nuskausminimo,tik klausimas kam kesti kai yra priemoniu palengvinti visa tai? ?
Pritariu.
Jei butu toks baisus dalykas, niekas jo niekam nedarytu:))
ramune ja parašė:
Ir kai danti taiso galima iskesti be nuskausminimo,tik klausimas kam kesti kai yra priemoniu palengvinti visa tai? ?
Pritariu.
Jei butu toks baisus dalykas, niekas jo niekam nedarytu:))
hakashiii parašė:
Mamos, kurios laukiates pirmagimio,ar neuzeina "panikos priepuoliai"?Man pries kelias dienas prasidejo toks "kaip bus"? "Ar iskesiu"? "ar mokesiu susitvarkyti""…
Buna
ir pabliauni kaip krokodilas..?? ka darysi.
Spinduliai parašė:
Sveikos merginos. Gal as ne i tema. Taciau as cia su labai ramybes neduodanciu klausimu. Taigi.
Su pirmu is -A i +D papus isaugau :))) is vienos kruties 100-150 ml istraukdavau. Daktare sake man trinukaiturejo gimti :))) ne papu dydy pieno kiekis, o moters galvoj ir nusiteikime, bei pankoliu arbatoj ????
hakashiii parašė:
Mamos, kurios laukiates pirmagimio,ar neuzeina "panikos priepuoliai"?Man pries kelias dienas prasidejo toks "kaip bus"? "Ar iskesiu"? "ar mokesiu susitvarkyti""…
Kazkaip ne... gana ramiai, manau susitvarkysiu. Plius pirma menesi vyras ims atostogas ir bus visa laika namie, tai dviese iveiksim bedas
Mane labiau apima panika, kad mano kunas byra gabalais. Mano simfizitas tik stipreja ir skausmas darosi labai moraliskai varginantis. Praejusia nakti uzmigt galejau tik apsiklijavusi elektrodais, nes ypac desinio klubo skausmas buvo siaubingas. Siandien vakare nesugebejau pati atsikelti is lovos... va tokiais atvejais tikrai apima neviltis ir paverkiu, nes visa gyvenima buvau labai tvirta ir guvi, o dabar kartais nesugebu zingsnio zengti. Gine siandien palinkejo anksciau pagimdyti, kad tos kancios greiciau praeitu
Catsim parašė:
Bunair pabliauni kaip krokodilas..?? ka darysi.
As siandien pasiemiau du "kraitelius dovanu" is vaistines ir parduotuves, ziuriu i tuos daiktus ir keistas jausmas, tikrai toks pirmas kartas, samysis galvoje.
Catsim parašė:
Pritariu.
Manau kad nera super baisus dalykas, bet salutinis poveikis yra ir butu gerai kad zinotume pries renkantis. Nes nera stebuklingo vaisto be salutinio poveikio mamai ir vaikui.
Bet as nei pries nei uz. Norėtųsi be, bet nespjausiu jei labai reikes
As skaitau knyga apie gimdyma ir ten išvardinti kiti budai palengvinimui (akupunktura, masazai, vonia, kada judeti kada suletinti, ka valgyti) ir manau pradzioj bandysiu tokiais budais iveikti. Gal ir pasirodys elementaru bet manau daug mes pamirstame pacios padaryti, susikoncentruoti. Todel as surasysiu draugui kad man vis primintu pozas keisti, valgyt duoti ir pan
Man svarbu yra informacija turėti, ir kazkaip bandyti tuo naudotis. O jau kaip bus tai ziuresim
VDvar parašė:
Kazkaip ne... gana ramiai, manau susitvarkysiu. Plius pirma menesi vyras ims atostogas ir bus visa laika namie, tai dviese iveiksim bedas![]()
Ir as jums tada linkiu anktesnio gimdymo, fizinis skausmas vargina, isivaizduoju,kad tas laukimas ne toks "stebuklingas" patampa.
hakashiii parašė:
Man buvo del drabužių ir visu kitu daiktu. Pasiguodziau cia forume, paguode merginos kad buna taip ir praejo veliau ;)
hakashiii parašė:
Ir as jums tada linkiu anktesnio gimdymo, fizinis skausmas vargina, isivaizduoju,kad tas laukimas ne toks "stebuklingas" patampa.
Aciu
tik, deja, sake nei ananasai, nei avietes tam itakos neturi, cia daugiau placebai, nei reali nauda. O gaila ?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai