Happyy parašė:
Labuka Mano situacija buvo tokia patpasakiau darbdaviui kad laukiuos tai jis neatleido bet tiesiog nepratese sutarties. Isdirbau visus 3men. O po to pasake nebe…
Nū va... Aš ir laukiu kol pratęs.... Nes bijau to paties
Happyy parašė:
Labuka Mano situacija buvo tokia patpasakiau darbdaviui kad laukiuos tai jis neatleido bet tiesiog nepratese sutarties. Isdirbau visus 3men. O po to pasake nebe…
Pupsi parašė:
Tai va laukit kol prates o po to jau pasakysit IR td bus ramu nes kitaip jie nepratesia sutarties
Happyy parašė:
Tai va laukit kol prates o po to jau pasakysit IR td bus ramu nes kitaip jie nepratesia sutarties![]()
Vis tik LR Darbo kodeksas (toliau – LR DK) numato itin plačias garantijas nėščioms moterims ir įsakmiai nurodo, kad darbo sutartis negali būti nutraukta su nėščia moterimi nuo tos dienos, kai darbdaviui buvo pateikta medicinos pažyma apie nėštumą. Vienintelės šios nuostatos išimtys yra nurodytos LR DK 136 str. 1 ir 2 d. (tai apima tokius atvejus kaip darbuotojo nuteisimas bausme, darbdavio likvidavimas, įstatymų įgaliotų organų ar pareigūnų reikalavimas nutraukti darbo sutartį ar kiti itin išimtiniai atvejai), taip pat pasibaigus laikinosios darbo sutarties terminui.
Taigi nuo to momento, kai pateiksite darbdaviui privačios ar valstybinės medicinos įstaigos išduotą medicininę pažymą apie nėštumą, darbdaviui neliks nieko kita, tik atėjus išbandymo laikotarpio pabaigai leisti Jums dirbti pagal Jūsų pasirašytos darbo sutarties nuostatas. Tokiu atveju darbdavys Jūsų negalės atleisti iki tol, kol nepraeis vienas mėnuo po nėštumo ir gimdymo atostogų. Vėliau (iki tol, kol vaikui sueis treji metai) darbdavys Jus galės atleisti nebent esant Jūsų kaltei (LR DK 132 str.).
Pupsi parašė:
Tiesiog atneškit darbaviui oficialią pažymą ir jis nieko padaryti negalės.
Guatemala parašė:
Tiesiog atneškit darbaviui oficialią pažymą ir jis nieko padaryti negalės.
Laikinoji sutartis, darbo sutartis (neterminuota) ir darbo sutartis, kai nėštukė yra išbandymo laikotarpyje - labai skirtingi dalykai... Merginos, kurios klausė, vietoje tikrai palaukčiau, kol baigsis išbandymo laikotarpis. O tada jau pristatyti pažymą
zenkliuke parašė:
Laikinoji sutartis, darbo sutartis (neterminuota) ir darbo sutartis, kai nėštukė yra išbandymo laikotarpyje - labai skirtingi dalykai... Merginos, kurios klausė, vi…
Geriausia pasiskambinti į www.vdi.lt/ ir pasiklausti
jei galima užsitikrinti ramų darbą, kodėl to nepadarius.
Happyy parašė:
Na va as po pasimatymolaiminga dziugi gryzau mum Viskas tvarkoje
pamatavo rauksle tai Viskas normose
6.4cm mum 12.6savaites
judam krutam lb stipriai ta…
Koks grazuolis, negaliu, taip atrodo viskas aiskiai matosi. Man vizitas tik po dvieju sav, matuos rauksle, kaip noriu pamatyti savo stebukliuka, per gerai jauciuosi, bijau,kad nebutu nustojes augti, arba kazkas ne taip, galva pilna minciu
Guatemala parašė:
Geriausia pasiskambinti į www.vdi.lt/ ir pasiklaustijei galima užsitikrinti ramų darbą, kodėl to nepadarius.
Pritariu visom galūnėm (įskaitant galvą)
LaMona parašė:
Antrame trimestre ir turi tie blogumai praeiti![]()
tai kad naujai priimtas isigalios nuo kitu metu sausio menesio, neklaidinkit.
Jeigu darbuotoja, kuriai yra nustatytas bandomasis laikotarpis ir jis dar nėra pasibaigęs, pateikia darbdaviui pažymą iš sveikatos priežiūros įstaigos apie nėštumą, nuo to momento darbdavys netenka teisės atleisti darbuotojos iš darbo. Taigi net ir tuo atveju, jeigu darbdavys pripažįsta, kad bandomojo laikotarpio rezultatai yra nepatenkinami, jis neturi teisės atleisti darbuotojos iš darbo, kai jam pateikiama medicinos pažyma apie darbuotojos nėštumą.
Lietuvos Respublikos darbo kodeksas draudžia nutraukti darbo sutartį su nėščia moterimi nuo tos dienos, kai darbdaviui buvo pateikta medicinos pažyma apie nėštumą, ir dar vieną mėnesį pasibaigus nėštumo ir gimdymo atostogoms, išskyrus numatytas išimtis.
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai