Lovelymamy parašė:
As perkuos ekologiskus. Mes pradejom nuo grudiniu kosiu, tai nusipirkau ekologisku, užsimerkiu, po to isverdu ir sublenderiuoju. I kose ipilu misinuko, kartais ided…
Reiks bandyti
Lovelymamy parašė:
As perkuos ekologiskus. Mes pradejom nuo grudiniu kosiu, tai nusipirkau ekologisku, užsimerkiu, po to isverdu ir sublenderiuoju. I kose ipilu misinuko, kartais ided…
Reiks bandyti
vzamalyte parašė:
As gal su durnu klausimu, o negalima paprastos slyvos det? Saldytos pvz?
Jei pavirtumėt, tai gautųsi tokia pati kaip tyrelė. Tik naminė.
Kristale 03 parašė:
Sakykit, kokios spalvos buna ismatos nuo brokolio? Kas ragavote? Ar zalios?☺
Mes ragavome. Žalios nebuvo, tik pilveli labiau buvo. Išmatos manau gali pazaliuoti dėl netoleravimo. Bent taip esu skaičiusi. Ir sesers vaikuciui taip buvo nuo grikių, žalsvas kakis pasidarė. Gal kitos mamytes daugiau pasakys.
Saulute. parašė:
Merginos maniskui savaitgali lygiai.6men. Pradejo vartytis nuo.pilvo ant nugaros vel.atgal... ir pradejo.labai atpilinet ar tai gali but susije?
Gal tiesiog juda dabar daug pavalges.mano jai iskart pavalges taip tai atpylineja ir.ir siaip jis atpylinetojas nereik daug judet
Kol gavom pastovia gydytoja, teko pabuvot ne pas viena, tiesiog kas priimdavo ir visos sake, ir Santariskese sake, kad tas žalio kakio reikalas pernelyg išpūstas ir nereikia taip smarkiai kreipt demesio, jei ten kartais kiek zalsvesnis. Be to misinukuose ir motinos piene daug gelezies, o nuo gelezies pvz ir mano kakis žalsvas buna 😀 patarsiu atsipalaiduot mamoms.
Raskila911 parašė:
Mes ragavome. Žalios nebuvo, tik pilveli labiau buvo. Išmatos manau gali pazaliuoti dėl netoleravimo. Bent taip esu skaičiusi. Ir sesers vaikuciui taip buvo nuo gri…
Aha,mum labai purpsejo...pucia nuo brokolio. O kokios spalvos tada turi buti? Ar tamsios,ar sviesios?🤔
Tukaaa parašė:
Kur jus cia?kiek laiko truko?pilna narkoze?kartu leiso but?
Santariškėse. Vakar zondavo, šiandien apžiūrėjo ir išleido namo. Truko viskas 5-10 min su išsinešimu parnešimu. Ne neleidžia būti kartu. Nadarė narkozės apšaldo tik lašiukus įlašina.
E.Va parašė:
Aha, ir man idomu. Manajam zondavima paskyte sausio 3, jeigu iki to laiko nesusitvarkys.
Mums po zomdavimo daktarė sakė, kad būtų savaime mums nepraėję
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai