Tukaaa parašė:
Pas
Ne, pas Kisil, jauna daktare. Nu jo, man irgi baisu tokiem maziukam narkozes. Geriau daline, jeigu buna, na kad tik skausmo nejaustu.
Tukaaa parašė:
Pas
Ne, pas Kisil, jauna daktare. Nu jo, man irgi baisu tokiem maziukam narkozes. Geriau daline, jeigu buna, na kad tik skausmo nejaustu.
Mes valgom savas bulves, morkas, cukinijas ir moliugus. Is vaisiu obuoli ir banana. Grudiniu kosyciu patinka semper pieniska avizu. Vakar ragavom Mamuko rysiu kosyte, tai vaikas pradejo rekti ir nebevalge. Na ji viena tikrai lb preska, reikes pabandyti paskaninti obuoliu. Gydytoja sake koses virti is greit isverdanciu dribsniu ir pablenderiuoti, ilasinti alyvuogiu aliejaus. Na mamuko kruopytes ir ju kaina visai nepatiko 😊
Ievlampija parašė:
Visu vaikučiai verkia jau su ašarom? Maniškiui dar tik vos vos akių kampučiai sudrėksta. Nežinot, ar tai normalu? Ar jau seniai turėjo ašaros atsirasti?
Maniškė pora mėn kaip verkia su ašaromis
Kristale 03 parašė:
Aha,mum labai purpsejo...pucia nuo brokolio. O kokios spalvos tada turi buti? Ar tamsios,ar sviesios?🤔
Na pagal savo vaikutį orientuokitės. Tokios kokios būdavo anksciau spalvos ir palyginkit kokios dabar. Jei jau labai didelis skirtumas, ir vaikutis daug purpsi, tapo irzlesnis dėl pilvuko, ieškokit kitokiu produktų. Arba mažesniu santykiu dėkite brokolių.
dovilesss parašė:
Labas vakaras mamytes ! 🙋♀️ As su tokiu klausimu kaip jums sekasi uzmigdyti maziukus nakciai? Kiek laiko uztrunkate? 😉 Mes kazkaip pastaruoju metu labai sunkiai ir…
na, as saviski midgau pusvalandi dazniausiai,kartais ir 40 min uztrunka.bet deja, migdau supdama.neismokau kitaip,tai dabar sunku man paciai...
o siaip nakti jau pora menesiu kaip prabusdineja kas valanda ar dvi, bet nebutinai pavalgyt,kartais tiesiog isirekia ir reik eit supt...man stoga jau biski rauna nuo tokio miego,visai nepailsejus esu...
dovilesss parašė:
Labas vakaras mamytes ! 🙋♀️ As su tokiu klausimu kaip jums sekasi uzmigdyti maziukus nakciai? Kiek laiko uztrunkate? 😉 Mes kazkaip pastaruoju metu labai sunkiai ir…
Pas mus paskutinės dvi savaitės kažkoks košmaras su užmigimu nakčiai 😟 anksčiau paguldydavau, pašnekėdavo su migduku ir užmigdavo. Dabar reik pasūpuoti, nuraminti ir tik tada už kokių 10 min užmiegam. Šiandien taip pagalvojau, kad nuo 2 mėn išmiegodavo visą naktį, tada nuo 4 pradėjo keltis dažnai, o dabar, vaikas, kuris visiškai nemėgo būt sūpuojamas, kitaip nebeužmiega 🙄 bet aš dabar tik dantis kaltinu, nes 1 išlindo, o šalia dar 2 kalasi... tai dienos ir naktys pas mus sunkios.
dovilesss parašė:
Gal kinta ritmas jusu mazylio ir per anksti arba kaip tik per velai migdot?
Musu luzta labai greit, jokiu problemu bent kolkas
dovilesss parašė:
Mes per 10 min užmiegam, bet migdau glėbyje. Gal per anksti guldot? Leiskit pavarkt daugiau 😉
Dazn
dovilesss parašė:
Dazniausi
dovilesss parašė:
Dazniausiai pats visada uzmiega. Bet kartais pasitaiko nubludijimu ir reikia pamigdyti. Tai pasupu lovele ir nuluzta per 5-15 min.
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai