sigul parašė:
Bandau du kart jau per piet darzoves vakare grudu.bet kazkaip ir pieno po kurio laiko dar geria nezinau darzoviu jau lyg suvalgo virs 150 kazkur ir daugiau.bijau ka…
nuo 6 iki 9 men stengtis nevirsyti 250 ml kosytes
sigul parašė:
Bandau du kart jau per piet darzoves vakare grudu.bet kazkaip ir pieno po kurio laiko dar geria nezinau darzoviu jau lyg suvalgo virs 150 kazkur ir daugiau.bijau ka…
nuo 6 iki 9 men stengtis nevirsyti 250 ml kosytes
Coliuke0_0 parašė:
Na as dar tik pradejau. Tai duodu moliugo , bulves , cukinijos kosytes. Turiu mazylio receptu knyga pdf galiu atsiust jei norit![]()
Jei galite aatsiuskit man i pasta: [email protected]
giliuke17 parašė:
nuo 6 iki 9 men stengtis nevirsyti 250 ml kosytes![]()
Aha ta kieki zinau.bet po kurio laiko valandos dvieju jau pienuko nori.koki ta tarpa daryt po tu kosiu
Mamytes as lengvoi depresijije, suku galva savaite naktim nemiegu, reikia jusu patarimo. Mano vyras kaip tetis nuostabus, kaip vyras ir labai skustis negaliu tik problema ir didele. Vyras 3 menuo kaip niekur nedirba, ir net neiesko. Pinigai kurios taupem buto remontui eina i pabaiga. Prasiausi kad mane leistu grysti i darba vis nors sek tiek didesni pinigai nei dekretas. Nesutinka nes visas dienas nebusiu prie vaiko, o jei jam reiks kur isvaziuoti. Namie viska darau as jis tik guli, zaidzia ir kasdien vaziuoja pas mama po pora valandu pabuti. Dabar sugalvojo parduoti masina savo, turim atskiras bet jo patogesne su vaiku nes maniskei vezimas vos telpa. As nesutinku, barniai, nebezinau ka daryti
Mamulka parašė:
Mamytes as lengvoi depresijije, suku galva savaite naktim nemiegu, reikia jusu patarimo. Mano vyras kaip tetis nuostabus, kaip vyras ir labai skustis negaliu tik pr…
Jeigu geras vyras ir tevas-padekite jam, nes panasu, kad depresija ne jums, o jam.
mama1234 parašė:
Mes abi akytes zondavom,5-10 min reikalas,ka dare nemaciau,ta pacia diena isleido,neleido i lauka,vaistu dar israse palasint ir pagaliau baigesi mums tos bedos su a…
Ir kiek laiko reiks visko saugotis?mauduti galima?
Mamulka parašė:
Mamytes as lengvoi depresijije, suku galva savaite naktim nemiegu, reikia jusu patarimo. Mano vyras kaip tetis nuostabus, kaip vyras ir labai skustis negaliu tik pr…
Na reik kalbėtis su juo. Sunkus atvejis. Sunku ka ir patarti.
Tukaaa parašė:
Ir kiek laiko reiks visko saugotis?mauduti galima?
Tik ta para po operacijos sake pasisaugot (vejo), del maudyniu,lyg nieko nesake,nepamenu,bet jus galit uzklaust
Mamulka parašė:
O kodel isejo is darbo? O seip kas liecia darba,tai, kas dirba,tai dirba,kas tingi,tas tingi,nepripazistu jokiu depresiju,kad darbo neranda ar dar ivairiu priezasciu.Cia LT gali tinget,bet nuvaziaves i uzsieni esi priverstas bet ka dirbt,kad isgyventum.
giliuke17 parašė:
nuo 6 iki 9 men stengtis nevirsyti 250 ml kosytes![]()
250 ml per kartą? Ar čia paros norma?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai