kleopatra28 parašė:
ar kuri nors vadovaujasi knygos " laimingo kudikio dienotvarke" patarimais?
Skaiciau, bet kai gime vaikas, tada supratau, kad ten biski man asmeniskai nesamone
na nebent turi kokia aukle, kuri viska padetu
kleopatra28 parašė:
Skaiciau, bet kai gime vaikas, tada supratau, kad ten biski man asmeniskai nesamone
na nebent turi kokia aukle, kuri viska padetu
kleopatra28 parašė:
As bandziau su pirmu, kai buvo diena su naktim sumaises, tai pavyko ta rimta ivesti po truputi bet visa nakti tik nuo 7 men ismiegodavo.
Antras kadangi pats nuo 2 men nakti daziausiao nesikelia tai ir dienotvarkem nematau reikalo.
Sakykit, mamos, kuo skiriasi 2nr misinukas nuo 1nr? Antras maistingesnis/sotesnis?
Kokia priemone vaiko užpakaliukui žinot, kad butu kaip milteliai? Pvz man pamenu jau keliu metu buvau barstė kažkokį. Paskutiniu metu vaikui aplink ruriuka paraudę, nesmarkiai, bet siekiu tobulumo 😂 truputi eksperimentavom su pampersais, tai gal del to, nes anksciau budavo nu labai jau grazi odele. Na ar pradėjus primaitint kakos rugstesnes. Tai va. Sudokremas kazkaip nekeičia situacijos.
Mamulka parašė:
Mamytes as lengvoi depresijije, suku galva savaite naktim nemiegu, reikia jusu patarimo. Mano vyras kaip tetis nuostabus, kaip vyras ir labai skustis negaliu tik pr…
Bet tai jei jus viska darot namie o jis tik guli, tai kur nuostabumas kaip tecio ir kaip vyro pasireiskia?
Priekaistais ir barniais nezinau ar ka pasieksit, gal kaip tik daugiau palaikymo ir meiles suteikit, kad ikvepti pasitikejimo savimi, juk to ir vaziuoja pas mama - isitikint kad egzistuoja besalygine meile, o ne tik tokia, kai zmona myli kai parnesi namo pinigu o tik nebeparnesi ir esi kreivai ziurimas. Jei susituoket tai ir priesieket “dziaugsme ir varge” tai va jum ir pirmas isbandymas kaip moteriai.
Pazekit kiek visur skelbia kouceriai kad vyras tik tada sekmingas bus kai tures moters palaikyma. Aisku nelengva, bet 3 men nedarbo nedaug yra. Ir pritariu, kad ne jums depresija, o jam. Ir tikrai priekaistai tam nepades. Tai arba mylit zmogu kaip zmogu, o ne kaip “kol daro ta ir ana” pasitikit nereikalaujant ir dekojat kad pasirinko savo noru buti su jumis, arba einat skirtingais keliais, nes nemylit.
Cia sudetingas klausimas, bet jei tikit kad zmones yra daugiau nei socialines normos, tai viskas aiskiau bus. Mum buvo panasi situacija irgi keleta metu, tik kad vyras studentas buvo ir as dirbau tik, bet kazkaip vistiek patenkinta gyvenimu buvau ir susilaikydavau nuo edimo. Man atrodo 3 men be darbo yra nedaug.
Atminkit kad poroj arba abu laimingi arba nei vienas. Kitaip nebuna.
Ievlampija parašė:
Sakykit, mamos, kuo skiriasi 2nr misinukas nuo 1nr? Antras maistingesnis/sotesnis?
Pataisu sporos man patinka uzpakaliukui
Ievlampija parašė:
Pataisų sporos
Sveikos ☺ vėl reiktų patarimo. Mano vaikui nevalgiadieniai... košes valgom nuo 5mėn, dėl mažo svorio. Atrodo kad valgydavo neblogai, nors ir po nedaug... dabar 4 diena neįkišu nei šaukšelio... o jei netyčia suvalgo tai pradeda žiaukčioti... kažin kas čia gali būti? Ir kiek laiko tęsis? Gyvas tik mp.
evaname parašė:
Sveikos ☺ vėl reiktų patarimo. Mano vaikui nevalgiadieniai... košes valgom nuo 5mėn, dėl mažo svorio. Atrodo kad valgydavo neblogai, nors ir po nedaug... dabar 4 di…
Taip jau kartais buna tiems musu leliukams, nepanikuokit, vis siulykit, ir kaip staiga nustojo valgyt, taip staiga ir vel prades..
evaname parašė:
Sveikos ☺ vėl reiktų patarimo. Mano vaikui nevalgiadieniai... košes valgom nuo 5mėn, dėl mažo svorio. Atrodo kad valgydavo neblogai, nors ir po nedaug... dabar 4 di…
Mums irgi buvo nevalgiadieniai uzeje..bet pora dienu ir praejo. Vis pasiulydavau
arba pasiimdavau ant keliu maitint, tada kazkodel valgydavo.
Ievlampija parašė:
Pvz. gelezies daugiau 2 nr. O del uzpakaliuku reikalu tai pataisu sporos super.
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai