GitaP. parašė:
Sveikutes 13sav ar as viena kaip lenta?isvis nieko nesimato![]()
Man jau 14sav. Biskiuka lyg ir matosi. Bentjau pati nepastebiu..nebijokit kaip isoks pilvelis ir nenustos augti?
GitaP. parašė:
Sveikutes 13sav ar as viena kaip lenta?isvis nieko nesimato![]()
Man jau 14sav. Biskiuka lyg ir matosi. Bentjau pati nepastebiu..nebijokit kaip isoks pilvelis ir nenustos augti?
eamy parašė:
man 15 savaite eina, bet atrodo, kad pilvas mazeja :/
eamy parašė:
Baimiu turiu ir ko bijoti tikrai yra
GitaP. parašė:
Rytoj pas gine puikiai jauciuosi,nestumo pozymiai nezinau ar dingo nes ju net nebuvo isvis, bijau,kad vel ta nelemta savaite bus vel nelaiminga![]()
Man lygiai tas pats del pojuciu, kartais galvoju, kad nebesilaukiu. Tik as siandien keliausiu, bet ekoskopijos neturetu daryti, nes dare lapkrocio 7d ir viskas buvo gerai. Nerimauju, nes geriau antobiotokus nuo bakterojos slapime, bet gal jau ateina tas smagusis nestumo laikotarpis, kada lieka tik dziaugtis neiprasta busena
Agniete139 parašė:
Man lygiai tas pats del pojuciu, kartais galvoju, kad nebesilaukiu. Tik as siandien keliausiu, bet ekoskopijos neturetu daryti, nes dare lapkrocio 7d ir viskas …
Parasykite kai grysite is echoskopo
Kaip norėčiau, kad man dar pilvuko nesimatytų, bet pupso ypač po pietų. Per kelis mėn prieš nėštumą priaugau kelis kg ir jie ant pilvo nugulė, tai nors dabar per porą mėn nukrito 4kg, nuo pilvo nė gramas (Esu normalaus svorio
). Tad jie išdavikiškai rodos. O šiaip jau sunku maskuoti, bet gal darbe ir įtaria, tik nieko nesako. Už savaitės pasiimsiu pažymą ir pranešiu, tada nereiks sukt galvos ką čia rengtis
Ar pirkot/turit kokias knygas apie nėštumą? Galvoju ar verta pirkti kokią ar info pilna ir taip internete. Savaitgalį buvau nedideliame koncerte ir užgrojus muzikai, atėjo mintis į galvą, ar gerai čia mano pilvinukui. Puoliau greit googlint, bet konrečios info neradau, tik tai, kad jaučia mamos emocijas, tai stengiausi ramintis ir jei būčiau ką nors negero pajutus, buvau pasiruošus išeiti. Dabar žinau, kad jau daugiau dėl savo ramybės neisiu į jokį koncertą, nebent būtų lauke
Tad ir galvoju gal yra kokia literatūra, kur juoda ant balto surašyta, kad neberekomenduojama tas ir tas nuo tam tikro laiko.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2018-m-geguzes-men-stebuklai-1
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai