AstaGri parašė:
Net nezinojau kad GD skirstomas i stadijas. Gal pakiles cukrus treciame taske?
Ir ne trečias taskas ir ne stadija o 3lygis. Bet labiau įdomų buvo ar guldys ar ne☺️ir neprisikabinekit prie zodziu😁😁
AstaGri parašė:
Net nezinojau kad GD skirstomas i stadijas. Gal pakiles cukrus treciame taske?
Ir ne trečias taskas ir ne stadija o 3lygis. Bet labiau įdomų buvo ar guldys ar ne☺️ir neprisikabinekit prie zodziu😁😁
Rai monda parašė:
Atvykau tyrimoo GTM daryti. Idomu kaip cia mano organizmas sureguos. 1 k krauja paeme, bandysiu gerti gliukoze.
Raimonda, cia su tavim kartu daremes Antakalnio poliklinikoj tyrima?
As jau paziurejau tyrimo rezultatus, tai pas mane viskas ok, pirmo emimo metu cukrus tai net zemiau normos ribu 😀
PaulIna3 parašė:
Tai gal siunčia tiesiog į trečio lygio ligoninę, parašykit, kaip jums ten.
Aš tik vakar sužinojau, kad turiu nėščiųjų diabetą, tai dar laukiu vizito pas endokrinologą klinikose
Banginukas parašė:
Tai gal siunčia tiesiog į trečio lygio ligoninę, parašykit, kaip jums ten.Aš tik vakar sužinojau, kad turiu nėščiųjų diabetą, tai dar laukiu vizito pas endokrin…
As pirmadieni suzinojau is ginekologes atsakyma, kad gliukozes tyrimas blogas, dave siuntima i klinikas pas endokrinol, pakliuvau iskart antradieni ryte, tai paskyre dieta, stebeti cukru, ir skubus siuntimas iskart daryti echo pas kliniku ginekologus. Vakar puse dienos vaiksciojau po kliniku teritorija is vieno skyriaus i kita ☺️ Bet uztat visus tyrimus padare. Po savaites vel i endokrinologini reikes gryzti ☺️ Stebeti sekasi cukru kraujyje gana sklandziai, svarbu visiskai atsisakyti cukraus bet kokioj formoj ar patiekale, ir viska valgyti po truputi saikingai. Tikiu viskas bus ok.
Merginos ar kam kojos tinsta? Dabar darbe sedziu net batus nusiemiau 🙁 pedos padidejo. Kaip gelbetis? Tik pakelt auksciau ir viskas?
Liza33 parašė:
As pirmadieni suzinojau is ginekologes atsakyma, kad gliukozes tyrimas blogas, dave siuntima i klinikas pas endokrinol, pakliuvau iskart antradieni ryte, tai paskyr…
Man per karscius labai skaudejo pedas. Maciau kad patinusios siek tiek, bet skaudejo nezmoniskai, vakarais pastovet iseidavo nebent begimo batuose. Nusipirkau ortopedines slepetes, tai bent prie puodu vakare isstoviu. O kai orai atveso ir tinsta maziau. As pasimasazuoju dar su ortopediniu kamuoliuku (tinka ir teniso), tiesiog atsistoju ir vazineju po visa peda kol pajauciu kazkoki pagerejima. Ir paguliu siek tiek pakelus. Menkai ka padeda bet geriau nei nieko 😅
Merginos, mano gliukozės rezultatas kažkoks keistas: 4,85 4,56 5,10 🤔 visi skaičiai per žemi. Gydytoja pakraipė galvą, bet kaip ir viskas gerai.
Mane neramina spaudimas pilvo apačioje. Išrašė magnio, tikiuosi, padės.
Šiaip pradedu jaustis kaip drambliukas ☺ sunkiau atsistoti, norisi vien gulėti, kojos greitai pavargsta, kai vaikštau. Dar žiauriai varo į wc, taip staigiai užspaudžia, kad atrodo tuoj padarysiu ☺
Greta_ta parašė:
Merginos, mano gliukozės rezultatas kažkoks keistas: 4,85 4,56 5,10 🤔 visi skaičiai per žemi. Gydytoja pakraipė galvą, bet kaip ir viskas gerai.
Man tai toks jausmas dažnai būna dėl wc, aš net man rodos jaučiu kaip mažius pūslę spardo
AstaGri parašė:
Svoris sia savaite daugiau nebekrito, bet dabar dar turiu beda su tustinimusi, nes ziauriai kieti viduriai. Siandien tiesiog gimdziautai jei normaliai iseiciau …
Linu semenu nuovira gerkit.
ZivileD parašė:
Man tai toks jausmas dažnai būna dėl wc, aš net man rodos jaučiu kaip mažius pūslę spardo![]()
O taip, ir mano pūslė kenčia nuo vaiko judesių ir šiaip padėties. Kai labai noriu į wc ir esu ne namie, kilsteliu pilvą, tada mažiau spaudžia 😊
Dar mačiau nerimavote dėl ištekančio vandenuko. Man kartais išteka pakankamai nemažas kiekis kai atsičiaudau, aišku neramu buvo, bet ginė užtikrino, kad tikrai ne vaisiaus vandenys, o tiesiog vandeningos išskyros. Išrašė žvakučių, lyg ir praėjo ☺
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai