Rai monda parašė:
Atvykau tyrimoo GTM daryti. Idomu kaip cia mano organizmas sureguos. 1 k krauja paeme, bandysiu gerti gliukoze.
As taip pat vakar dariausi gliukoze. Ryt atsakymai. Nekantrauju ir nerimauju
Rai monda parašė:
Atvykau tyrimoo GTM daryti. Idomu kaip cia mano organizmas sureguos. 1 k krauja paeme, bandysiu gerti gliukoze.
As taip pat vakar dariausi gliukoze. Ryt atsakymai. Nekantrauju ir nerimauju
AstaGri parašė:
Siunciamesir ne tik drabuzelius. Ir medine virtuvele atsisiuntem
![]()
VDam parašė:
Aš prisipirkau, tai lauksiu, kol atsiųsdraugė sakė yra turėjus, tai jai patiko kokybė. O aš dar netyčia pamačiau fb lietuvišką puslapį, kur visi rūbeliai iš As…
Fibukas parašė:
Taip
O kaip jums su tais mokesčiais? Kokybė ten tikrai pakankamai gera, jau susikroviau krepšį pirkimui ir tada pastebējau, kad atsisiuntus į Lt reiks mokesčius susimokėti 🤦♀️🙄
Souri parašė:
O jus rūbelius vaikučio plaunant su tais pačiais milteliais kaip savo ar kažkokius kitus naudojat?
Balance naudoju visai seimai. Muilus Ringuvos, jei reikia demes patrinti etc.
Banginukas parašė:
O kaip jums su tais mokesčiais? Kokybė ten tikrai pakankamai gera, jau susikroviau krepšį pirkimui ir tada pastebējau, kad atsisiuntus į Lt reiks mokesčius susimokė…
Perku per tarpininkus, dazniausiai pigiau gaunas nei siunciant i lt tiesiai.
Banginukas parašė:
O kaip jums su tais mokesčiais? Kokybė ten tikrai pakankamai gera, jau susikroviau krepšį pirkimui ir tada pastebējau, kad atsisiuntus į Lt reiks mokesčius susimokė…
Mano sesė Anglijoj gyvena. Tai aš tik į krepšelį susimečiau, o ji paims ir atsiųs tiesiog per kurjerius.
Mamulė parašė:
Sakykit, ar NGA gali išleisti 09.01 (šeštadienį), užpildant sistemoj info penktadienį, ar tik darbo diena, t.y. Jau būtu 09.03?
Man rodos tik darbo dienom
VDam parašė:
Mano sesė Anglijoj gyvena. Tai aš tik į krepšelį susimečiau, o ji paims ir atsiųs tiesiog per kurjerius.
O, na ir aš panašiai daryti galvoju
AstaGri parašė:
Nupirkau Balance kudikiams skalbikli. Naudojau su pirma, naudosiu ir su antra![]()
Man ir reikia kažkokių kūdikiui. Sako negerai su paprastais 😎
Banginukas parašė:
As per eshopwedrop.lt siunciaus kazkada
Mamulė parašė:
Sakykit, ar NGA gali išleisti 09.01 (šeštadienį), užpildant sistemoj info penktadienį, ar tik darbo diena, t.y. Jau būtu 09.03?
Jeigu neklystu, pagal mano daktarę, jeigu jūsų darbo grafikas ne slenkantis ir savaitgalis jums laisvas- tada nuo 09.03, bet jei ne, tai jie gali ir savaitgalį, manau. Nes čia kaip ir 126 dienų biuletenis. Nuo kada jį atidaro, nuo tada prasideda. Bet tikrai, čia tik mano nuomonė 😊
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai