SimonaZu parašė:
Nebuti
nu tai paminejau extra atvejus, kai atveza is kazkur nestuke, o tase namuose tarkim....
SimonaZu parašė:
Nebuti
nu tai paminejau extra atvejus, kai atveza is kazkur nestuke, o tase namuose tarkim....
saundstorm5 parašė:
O antakalnio klinikose gimdykloj duoda naktinius ar ne?![]()
Siaip sako turet savo, bet jei atvaziuosi be - duos. As pradzioj buvau su savo, paskui suslapo jie ir dave logonines
Basakojė parašė:
Tiesiog uzkliuvo tas zodis😁😂hormonai
Basakojė parašė:
kazkuriose ligoninese esu girdejus, kad ir savo epidiura reikia tureti![]()
![]()
![]()
![]()
Tai cia gal kai pati jo nori tai yra planuose?arba planiniam cp?nes girdejus tikrai esu kai kelios pazystamos planiniam cp pirkosi ir tuos vaistus ir adatas🤔man siule kai gimdykloj jau buvau,bet as atsisakiau,bet nesake kad jei noreciau reiktu susimoketi.
Basakojė parašė:
kazkuriose ligoninese esu girdejus, kad ir savo epidiura reikia tureti![]()
![]()
![]()
![]()
Taip. Kitur reikia tik švirkštą berods turėt, ar tik vaistus. Visur skirtinga tvarka... Tad gal reiktų pasidomėti, kur planuojama gimdyti kokios ten taisyklės.
bitutute parašė:
Taip. Kitur reikia tik švirkštą berods turėt, ar tik vaistus. Visur skirtinga tvarka... Tad gal reiktų pasidomėti, kur planuojama gimdyti kokios ten taisyklės.…
bet cia yra nesamoniu nesamone, nes jei extra CP tai ka siuncia vyra i vaistine nusipirkt vaistu? cia man tokia pati situacija kaip buvo su epidiurais, kai liepdavo susimoket apie 250litu ir galiausiai paaiskejo, kad viska gydytojai i kisene sau dejosi, nes nemokamai epidiuras priklause
Basakojė parašė:
bet cia yra nesamoniu nesamone, nes jei extra CP tai ka siuncia vyra i vaistine nusipirkt vaistu? cia man tokia pati situacija kaip buvo su epidiurais, kai liepdavo…
Pypec
SimonaZu parašė:
Tai cia gal kai pati jo nori tai yra planuose?arba planiniam cp?nes girdejus tikrai esu kai kelios pazystamos planiniam cp pirkosi ir tuos vaistus ir adatas🤔man siu…
man tai kai pasiule skatinamuosius iskart pasiule ir epidiura ir pabreze, kad jis priklauso nemokamai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai