ZivileD parašė:
Aš
O poliklinikos ja turi?
ZivileD parašė:
Aš
O poliklinikos ja turi?
Pumpum parašė:
O poliklinikos ja turi?
Šiandien klausiau Centro plkl, tai sakė nemokamai skiepija abiem. Keturvalentės dar neturi, bet laukia šią - kitą savaitę. Man paskambins šeimos gydytoja, kai gaus. Kaip kitos plkl nežinau...
ZivileD parašė:
Šiandien klausiau Centro plkl, tai sakė nemokamai skiepija abiem. Keturvalentės dar neturi, bet laukia šią - kitą savaitę. Man paskambins šeimos gydytoja, kai gaus.…
As pirmadieni eisiu kraujo tyrimu, tai pasiklausiu, dabar apsirgau tai vis tiek reik pasveikt
Evelina Z parašė:
Merginos nu va persalau , gerkle skauda beproto.
Kokias arbatas galima gerti nes kiek skaitau visur skirtingai.
man geriausiai padeda visada liepziedziu, bet kiek zinau ji mazina skysciu organizme, o tas nelabai gerai nestumo metu. Tai gal bandyti gerti sia arbata ir paskui daug vanden:DDDDD
ugneee111 parašė:
man geriausiai padeda visada liepziedziu, bet kiek zinau ji mazina skysciu organizme, o tas nelabai gerai nestumo metu. Tai gal bandyti gerti sia arbata ir paskui d…
Na pasiulymas neblogas
Fibukas parašė:
Is mano aplinkos visi skiepyjesi sirgo sunkiau nei nesiskiepije. Nieks nezino kaip mutuos virusas, todel butent ir kuria pagal praeitu metu virusa. Nemokamai skiepi…
Uosvene pasiskiepijo tai taip susirgo kaip niekad,vos issikapste,daugiau nesiskiepija tai nebeserga
Evelina Z parašė:
Gerkit metu arbata ir nesukit galvos, iki pieno dar toli grazu. Tikrai metu arbata nebus pajegi sustabdyt hormonu pokyciu kurie vyks po 2 men
Evelina Z parašė:
jus isivaizduojat kiek reikia tos avieciu arbatos litruuuu isgert, kad suveiktu kaip skatinamieji?
Evelina Z parašė:
Gerkle vandeniu su druska skalauju. Arbata: imbieras, citrina, medus, kuo karstesne gerti ir daug. Nuo slogos lasinuosi lasines vandens (natrio chlorido).
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai