Aiste13 parašė:
O jums apziurejo, ar tepineli eme del pienliges? Nes as tai tik pasiskundziau ir be jokiu apziuru...
Mane apziurejo kai eme tepineli streptokoko bakterijai nustatyti.
Aiste13 parašė:
O jums apziurejo, ar tepineli eme del pienliges? Nes as tai tik pasiskundziau ir be jokiu apziuru...
Mane apziurejo kai eme tepineli streptokoko bakterijai nustatyti.
Man su dukra vandenys nubego, bet skatino ir gimdymas buvo 10 h
viskas plyso ten, o db vaikiukas sako bus 3.800 tai dar baisiau, kad dar daugiau plys
dvi savaites ant siknos negalejau atsisesti
Man ir surado bakterija, tai galvoju kad tik nepamirstu suleisti antibiotikus....
Nzn ka del apiduro daryti.... gal noreciau pabandyti, gal tikrai maziau skaudetu.
Kai einu i WC ir galvoju ar cia vandenys ar ka jau
kikyte parašė:
Kaip mamukai jauciasi? Mes vakar atšventem Elijaus-Jonuko 3-čiąjį gimtadieni
![]()
mamukas atlaike visa baliu
![]()
Sveikinimai 🌸
alionukas parašė:
Man su dukra vandenys nubego, bet skatino ir gimdymas buvo 10 hviskas plyso ten, o db vaikiukas sako bus 3.800 tai dar baisiau, kad dar daugiau plys
dvi sava…
As tai kaskart eidama i wc pasiziuriu ar yra gleiviu, jau nu labai norisi tos veiklos, labai noriu pati viska padaryti. Bet nu kaip nera tu pozymiu taip nera. Gal reikia pradet nebelaukt, taip greiciau viskas ivyks 😊
OlgaLook parašė:
As tai kaskart eidama i wc pasiziuriu ar yra gleiviu, jau nu labai norisi tos veiklos, labai noriu pati viska padaryti. Bet nu kaip nera tu pozymiu taip nera. Gal r…
Man kamštis salinasi jau 4 dieną, šiąnakt negalėjau miegoti dėl paruošiamųjų, kurie kankino kas 3 min visą naktį, bet ryte praėjo, geriau jau jokios veiklos nei tokia nežinomybė... jau galvojau kad šiandien turėsiu mažylį po tokios nakties, o kaip baigėsi taip baigėsi 🤯😫
O kaip jus zinot, kad ten gleiviu kamstis? As su pirmuoju net nemaciau jokio kamscio, nubego vandenys ir viskas. O siaip pvz vakar irgi buvo gan nemazai tokiu kaip kiausinio baltymas isskyru, bet be jokiu kraujo siuliuku, kaip daug kur raso, skaidrios ir siek tiek baltos/gelsvos. Kaip zinot ar cia kamstis? O jei ir kamstis, tai kai jis pasisalina, nebegalima jokiu lytiniu santykiu ir pan? Ar saugu? Bijau, kad nepastebesiu kamscio arba neduprasiu, kad cia jis..
77777 parašė:
Man irgi panasiai laiko liko 19-20 dienu iki termino, bet man bus planinis cp, bet dar dienos nezinau, o jau pilvas kieteja, apacioja suduria kartais taip kad sukly…
Jei jums bus planinis CP ,tai kodel jums leis antibijotikus? 🤔 kiek man suprantama, vaikutis tik naturaliai gimdamas gali pasigaut sita bakterija,bet ir tai daug tikimybes,kad net nepasigaus. Tad nusiraminkit! 😉
Airina. parašė:
Jei jums bus planinis CP ,tai kodel jums leis antibijotikus? 🤔 kiek man suprantama, vaikutis tik naturaliai gimdamas gali pasigaut sita bakterija,bet ir tai daug ti…
Leidzia ir pries planini. Su antru planiniu man leido.
Kavaa parašė:
O kaip jus zinot, kad ten gleiviu kamstis? As su pirmuoju net nemaciau jokio kamscio, nubego vandenys ir viskas. O siaip pvz vakar irgi buvo gan nemazai tokiu kaip …
Tai jei kaip kiaušinio baltymas tai bus kamštis, nebūtinai turi būti kraujo, pas mane buvo rausvos ir skaidrios. Sako negerai į baseiną eiti, bet dėl santykiu nieko girdejus nesu... mes dar bandom, skaičiau kad sperma suminkstina viską, lengviau gimdyti
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai