Iewuzhe parašė:
Man tas pats![]()
Kad pagal planą priklauso taip. 35 jeigu sulauksiu siųs darytis tyrimą. Su pirmagimiu irgi darė tuo metu echo. Tikiuosi ir su šituo darys. 😊
Iewuzhe parašė:
Man tas pats![]()
Kad pagal planą priklauso taip. 35 jeigu sulauksiu siųs darytis tyrimą. Su pirmagimiu irgi darė tuo metu echo. Tikiuosi ir su šituo darys. 😊
Giedre.K parašė:
Www.samplebox.eu![]()
o gal pamenat per kiek laiko gavote? ir ar atėjo į ep paštą kažkokia žinutė, ar tiesiog užpildėt ten tuos laukelius ir laukėt siuntinuko?
Katiu parašė:
Kas darėsi gliukozės tyrimą? Kokius rezultatus gavote? Man po 2 val 8.5![]()
Man pries tyrima ir po tyrimo abu buvo 4.4
simute777 parašė:
O kiek laiko jums tai truko?, nes man tik pora sekundziu, bet uzteko, gyvenime tokio skausmo nesu jautus(man asmeniskai net per menesines skausmo nera, todel labai …
Man kas 20 min kartojosi reguliariai 3 val be perstojo. Paskum nurimo ir vel is naujo kartojos. Tai issigandau baisiausiai 😐
fresa1322 parašė:
o gal pamenat per kiek laiko gavote? ir ar atėjo į ep paštą kažkokia žinutė, ar tiesiog užpildėt ten tuos laukelius ir laukėt siuntinuko?
Man keliavo apie menesi. Buvau ir uzmirsus kad uzsisakiau, kol negavau sms is pasto apie siuntini😃
fresa1322 parašė:
Tiesiog uzpildziau ir poto atejo sms, kad siunta paste
o keliavo man apie 3 sav.
netruko menesio
visai naudingi meginukai pabandymui
www.tena.lt ten galima uzsisakyti sauskelnes, pabandymui
daug kas jas naudoja po gimdymo, kai didelis kraujavimas
man atejo labai greitai per savaite berods
Giedre.K parašė:
www.tena.lt ten galima uzsisakyti sauskelnes, pabandymuidaug kas jas naudoja po gimdymo, kai didelis kraujavimas
man atejo labai greitai per savaite berods :…
Uzsisakiau ir as pabandymui ☺
cijjurgita parašė:
Uzsisakiau ir as pabandymui ☺
kurias uzsisakinejot?
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai