2018.08.18 13:32 (prieš 7 m.)
Patatino parašė:
Blemba, apsiverkiau beskaitydama... 😢 toks mažutėlis, o tiek daug visko patyrė... Tokie mažyčiai iš tikrųjų stiprūs būna, tikri kovotojai. Ir mamytė privalo būti st…
Musiskis tai tikras stipruolis, is reanimacijos perkele i intensyva jau 4 diena, nes buvo reanimacijoj viena mergyte kuri gulejo ilga laika ir vis kazkokios komplikacijos. Pfu pfu pfu musu maziukas issikapste labai greitai. Dziaugiuosi kad jis toks stiprus, stipresnis uz mamyte. As praverkiau diena nakti, vaiksciojau kaip zombis, po cezario atsistojau ant koju jau kita diena kad tik galeciau nueiti pas vaika. Mano gyvenimas pirma savaite buvo tik jis, pieno pumpavimas ir verkimas. Neduok Dieve net ir didziausiam priesui patirti ta ka patyriau as😥 bet nieko, mes jau savo apskrities ligoninei ir gal jau greit paleis namo🤗 mokinsimes toliau valgyti is buteliuko o ne is zondo, mokinsimes kvepuoti be deguonies. Gyvenu ir dziaugiuosi kad ji turiu💙 daktarai daro stebuklus, taip ir jusu vaikui padare bambyte, jie nuostabus💙💙
Airina. parašė:
Jis buvo pridetas prie nemokamu duodamu pakuociu ,kurias dalina Norvegijoj. Is kur jus esat? Va sitoks buteliukas.
Is kur emet dovanele? Mes irgi is Norges
reik lekt i prekybcentri ieskot😁
Na man irgi buna paskaitau komentarus kai mamytes pergyvena del mazyciu problemeliu, ir pagalvoju o ka mums teko patirti ir kas dar laukia
bet as pilnai suprantu kaip jus pergyvenat del pienliges ar del diegliuku, cia visai normalus dalykas, visoms mamoms sunku del menkiausio vaikiuko verksmo ar kokios bedeles
nieko manau mes issikapstysim ir viskas bus gerai🤱 Aciu uz palaikyma💙
Gileda parašė:
Mano pirmoji dukryte turejo sirdies operacija ,tai tie prisiminimai is reanimacijos,kvepavimo visi aparatai,pjuvis per krutine ir 13 sav praleistu ligonineje isliks…
Atsiprasau iskart kad klausiu taip tiesiai, bet ar jusu dukryte pas angeliukus? Kazkada kaip ir rasete💙 zinau ka jums teko patirti, aciu uz palaikyma😘