giedrulisimo parašė:
Normalu... keliatės kas dvi valandas![]()
Ne taip surasiai,😅nuo 4 iki6 prasideda pilvo reikalai tai atrodo kad ji trecia para kas spec pakelia ir rekaloja,skauda mazliui!
giedrulisimo parašė:
Normalu... keliatės kas dvi valandas![]()
Ne taip surasiai,😅nuo 4 iki6 prasideda pilvo reikalai tai atrodo kad ji trecia para kas spec pakelia ir rekaloja,skauda mazliui!
la mour parašė:
Atsikėliau šiandien visa šlapia, pieno ant tiek daug pas mane👏👏 didelis džiaugsmas kad vaikui galiu pasiūlyti tai kas geriausia.
Oi pas mane tas pats, nubudau kaip pelkej guledama, naktinukai slapi..paklode slapia ,o krutys rodos sprogs
Pasidalinsiu nelabai linksmais nakties ispudziais: mazylei 5 savaites, iki vakar vakaro nezinojom kas yra diegliukai ir pilvuko skausmai, bet vakar lygiai nuo 7 vakaro pradejo klykti, melynavo ir net uzkimo nuo rekimo, visaip bandziau pagelbeti, masaziukai, kojyciu lenkimai, lasiukai ir t.t., po 2 valandu kvieciau greitaja ir mus isveze i ligonine, kur praleidom sia nakti. Naktis buvo ramesne.
Mamos, ka profilaktiskai duodat nuo diegliuku ir pilvuko skausmu? Sake Espumizana galima pries valgant, bet gal dar yra kazkas efektyvaus?
Sveikos mamytės, mergytę prieš kelias savaites išbėrė. Apsilankėm pas gydytoą sakė kūdikių spuogai, praeis savaime. Pasiūlė bepanthenu patepti. Bandžiau ir lakišių nuoviru silpnu patepti, bet nepadeda. O po nakties šios, spuogeliai paintensyvėja. Išberta galva, kaklas ir pavieniai spuogai ant krūtinės. Gal susidūrėt? Kaip sekas atsikratyt?

OlgaLook parašė:
Pasidalinsiu nelabai linksmais nakties ispudziais: mazylei 5 savaites, iki vakar vakaro nezinojom kas yra diegliukai ir pilvuko skausmai, bet vakar lygiai nuo 7 vak…
Colic calm nuo dieglių geriausiai veikia. Dar naudoju Biogaia bakterijas žarnyno veiklos užkurimui ir vyšnių kauliukų pagalvėlę prie visų pilvuko skausmų
Nole parašė:
Sveikos mamytės, mergytę prieš kelias savaites išbėrė. Apsilankėm pas gydytoą sakė kūdikių spuogai, praeis savaime. Pasiūlė bepanthenu patepti. Bandžiau ir lakišių …
Tas pats ir mums tik maziau. Ar bandete tepti bepanthenu? Nepadejo?
OlgaLook parašė:
Pasidalinsiu nelabai linksmais nakties ispudziais: mazylei 5 savaites, iki vakar vakaro nezinojom kas yra diegliukai ir pilvuko skausmai, bet vakar lygiai nuo 7 vak…
Uzjauciu del nakteles tokios!jei man ir viskas nepades ka turiu ryt skambinu ir uzsakau colic calm,youtube paziurejau kaip veikia tai nzn itartinai greit vaikai nurimsta,bus isbandyta
MamaMii parašė:
Tas pats ir mums tik maziau. Ar bandete tepti bepanthenu? Nepadejo?
Bandžiau kelias dienas, bet pagerėjimo nebuvo ir man pasirodė, kad lyg daugiau atsirado. Tai dabar tik virintu vandenuku kelis kart dienoj...
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai