galiuniaaa2007 parašė:
man tas pats, atmusineja atrodo taaaip zemai, atrodo i ta vieta..galvoju gal ir gerai- beldzias i duris![]()
Nu as ir manau pasibels gal patys kad jau lenda vis, nereikes krapstyt😁
galiuniaaa2007 parašė:
man tas pats, atmusineja atrodo taaaip zemai, atrodo i ta vieta..galvoju gal ir gerai- beldzias i duris![]()
naminukas32 parašė:
man ryt daug reikalu mieste dar reikia sutvarkyti, tikiuosi, kad niekas niekur neprades begtibutu gerai, atvaziuoji i ligonine, ir iskart gimdyt
![]()
aha,iskart gimdyt ir kad vaikas iskarto kokiu 3 metu- cia mano sesuo taip sake
raminta69 parašė:
as istikro noreciau kuo ilgiau namie isbuti...
galiuniaaa2007 parašė:
Jei nuvažiuot netoli, tai ir būk tiek, kol kentėt gali
aš su pirmu per nesusikalbėjimą su gydytoju ir savo šiokį tokį nesupratimą nuvažiavau tik vos vos viskam prasidėjus, namo nebeišleido, vyrui kartu pasilikt neleido, tai visą naktį praleidau viena, tai buvo baisoka, dėl to šį kartą skubėt neplanuoju
nebent mažylė labai skubės :)))
Dovu parašė:
Jei nuvažiuot netoli, tai ir būk tiek, kol kentėt galiaš su pirmu per nesusikalbėjimą su gydytoju ir savo šiokį tokį nesupratimą nuvažiavau tik vos vos viskam p…
Antras vaikelis gali ir greiciau ateit labai delst irgi nevertetu
Dovu parašė:
Jei nuvažiuot netoli, tai ir būk tiek, kol kentėt galiaš su pirmu per nesusikalbėjimą su gydytoju ir savo šiokį tokį nesupratimą nuvažiavau tik vos vos viskam p…
As ir noreciau namuose kuo ilgiau but. 😊 o kiek tas neskubet mazdaug val? 😊 su pirmu, neturiu supratimo 😊 mano svajone dar butu, kad nebutu naktis. Nakti ir taip viskas jautriau, dar jei prasidetu viskas kazkaip nejauku. Bet aisku nepasirinksi 🤦♀️
galiuniaaa2007 parašė:
cia manau visos to noretu
as tai skambinsiu i ligonine pasiklausti kai jau kazkas prasides, bet tai is kur jiems zinot ar man jau vaziuot ar ne? nuvaziuosi pasitikrinti, lieps pasilikti, o pagimdysi gal tik po keliolikos val. o jei dar vyra namo issius...
Mėtka parašė:
As ir noreciau namuose kuo ilgiau but. 😊 o kiek tas neskubet mazdaug val? 😊 su pirmu, neturiu supratimo 😊 mano svajone dar butu, kad nebutu naktis. Nakti ir taip vi…
Aš šiaip visą dieną prieš gimdymą jaučiau kažką, vakare pradėjo viskas dažnėti, palindau po dušu, susimetėm likusias šmutkes į tašes, pasiskambinau gydytojui ir jis pasiūlė nuvažiuot pasižiūrėt, nes jau buvo po termino, ir man rodės, kad jau ten viskas vyksta vyksta ir sąrėmiai dažni
o pasirodo, ten tik paruošiamieji buvo, jų prieš tai nejaučiau, tai galvojau, kad čia tie tikri, apie tai, kad ne vienodu intervalu kartojasi, nepagalvojau
tai va, jei bus mintys, kad “oj, jeigu čia tie sąrėmiai tokie ale “skausmingi”, tai ištversiu viską lengvai”, tai dar nevažiuokit 😂😂😂 mes ligoninėj buvom apie vidurnaktį, 6 ryto ėjau pas sesutę sakyt, kad nebegaliu kentėt, tuomet nuvedė į gimdyklą, leido paskambint vyrui, o mažiukas pasirodė tik 14.23
mano atveju paruošiamieji perėjo į tikruosius, bet kaip ir sakai, visoms skirtingai, reikia kažkaip racionaliai situaciją įsivertinti, bet nežinau, kaip tai padaryti, kai nežinai, nei kaip turi būti, nei kas laukia
Viktorija.PAV parašė:
Antras vaikelis gali ir greiciau ateit labai delst irgi nevertetu
Taip žinau, matysim, kaip čia bus ;)
Dovu parašė:
kodel neleido?
naminukas32 parašė:
cia manau visos to noretuas tai skambinsiu i ligonine pasiklausti kai jau kazkas prasides, bet tai is kur jiems zinot ar man jau vaziuot ar ne? nuvaziuosi pasit…
as kai skambinau i vgn sake-jeigu spaudimas, pykinimas ir saremiai kas 10-15 atvaziuokit arba kvieskite greitaja ir vaziuokit pas mus.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai