Ausriukas99 parašė:
Sveikos, gal kurios mamos jau vedat birzelinukus i darzeli? Ir kaip tvarkotes su atsiskyrimo isterijomis? Gal kiri labai patyrus mama pasidalinti patirtimi kaip pri…
Mes einam nuo lapkricio galo. Viskas labai individualu, kiekvienam vaikuciui skirtingai.
Papasakokit, kasdien sakykit kad eis greitai pas vaikucius, kur daug nauju zaislu, kd ten bus geros tetos. jei turit galimybe tada kai vaikai lauke nueikit ir jus uz vartu paziurekit kaip zaidzia vaikuciai. bet ne faktas kad pades.
kai pirma diena nuejom, maniskis nubego net neatsigrezdamas, nes prieme grupe kaip zaidimu kambari
o kai suprato, kad as iseinu - pradejo verkt. irgi buvau puolus beveik i panika, buvo gaila vaiko, galvojau padarius klaida kd taip anksti isleidau o pati iskart grizau i darba, bet visi aplink ramino, ir jo aukletojos, kad verkia, ir cia normalu, keista butu jei neverktu. o ir tas verkimas - tik issiskiriant. toliau visa diena vaikas zaide, ir veikdavo viska ka ir kiti vaikai :)) ir nors galvojau, kad diena kai mano mazylis eis i darzeli be asaru niekada neateis, tai viena diena jis is mano ranku, istiese rankas i aukletoja, ta ji pasieme, ir jis pamojavo man rankyte "ate ate" ir viskas
tada nurimau. zinau tikrai, kad viskas gerai
tai va, nenusiteikit iskart liudnai, taip gali but is pradziu visko, bet adaptacija ji yra, ir turi buti