Patt parašė:
O taip.. ir nieks negelbsti![]()
Gal kas duos kokių patarimų išbandytų, nes tas diskomfortas veda iš proto
Patt parašė:
O taip.. ir nieks negelbsti![]()
Gal kas duos kokių patarimų išbandytų, nes tas diskomfortas veda iš proto
waikiki1 parašė:
as ir taip manausako, vaikai jaucia ;) aisku, vyras irgi lb sunaus laukia, o man kaip ir nera skirtumo... as tik lb jaudinuos, ar sugebesiu abu myleti vien…
Niekada nesuprantu, kaip galima bijoti del meiles vaikams? Nebent tas vaikas antras nelaukiamas ar neplanuotas. Kad ir kiek vaiku tureciau, visus myleciau ir mylesiu. Ir jus nepergyvenkit, mamu meile neaprepiama !!! ;)
MorkaLav parašė:
Nesuprantu kodel man 10+2 ziurejo ne per pilva? Db eisiu antradieni, matuos rauksle, tai jau tikrai matyt per pilva turetu ziuret?![]()
Kiekvienam kabinete sava tvarka, nieko blogo, jei ziuri per apacia
brigitoks parašė:
Gal kas duos kokių patarimų išbandytų, nes tas diskomfortas veda iš proto![]()
O geriate vitaminus d? Man asmeniškai tos problemos nėra, daugiau rūgštis kyla. Bet draugei nuo d vitamino, kad ir kaip keistai gal skamba, susitvarkė, Tiesa, teko visiškai atsisakyti ryžių, nes nuo jų neišėjau mažiausiai dvi dienas. Ir pastebėjau, kad jei geriu sultis, pvz. granatų, man lengvai palengvėja
Saulė17 parašė:
O geriate vitaminus d? Man asmeniškai tos problemos nėra, daugiau rūgštis kyla. Bet draugei nuo d vitamino, kad ir kaip keistai gal skamba, susitvarkė, Tiesa, teko …
Geriu folį kartu su d vitaminu
reiks pabandyt granatų sulčių
brigitoks parašė:
Gal kas duos kokių patarimų išbandytų, nes tas diskomfortas veda iš proto![]()
As prisimenu kai dukryte maža buvo tai nuo užkietėjusiu viduriuku kmynus virdavau. Reiks pačiai išbandyti
jeigu uzplykai kmynus tai kietina vidurius o jeigu paverdi pora minučių tai skystina :))
Deii parašė:
o tada paasikinkit kaip galima savo vaikus mylet skirtingai??? zinoma leliukui automatiskai daugiau demesio bus, bet kas liecia meile tai nesuvokiama kaip galima my…
patikekit, tikrai maciau ne viena atveji, kai tevai turi mylimuka, o kitas/kiti buna maziau mylimi, deja.. ir net patys tėvai tai pripažįsta, kad vienas vaikas mielesnis, mylimesnis.
brigitoks parašė:
Geriu folį kartu su d vitaminureiks pabandyt granatų sulčių
![]()
Mane tos sultys tikrai pastebėjau, kad veikia. Arba apskritai jei valgau vaisių ir daržovių daugiau savijauta geresnė. Net buvau pamiršus, kad iš pradžių ta problema buvo
labai tikiuosi, kad ir Jums padės. Nes kiekvieno organizmas skirtingas...
Saulė17 parašė:
Mane tos sultys tikrai pastebėjau, kad veikia. Arba apskritai jei valgau vaisių ir daržovių daugiau savijauta geresnė. Net buvau pamiršus, kad iš pradžių ta problem…
Oj tikiuos, reikia ir man peržiūrėt mitybą
nes jausmas žiauriai nemalonus.
waikiki1 parašė:
cia dukra laukia brolio, nors bandau aiskinti, kad gali buti ir sese. Tuo metu sutinka, o po to jai vel brolis ;)
Pas mus atviksciai.. Dukryte jau kokius metus lauko praso sesutes..tai bandau nuteikti ,kad visko gali buti ir broliukas..save taip pat
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai