Pajuris parašė:
Kartais niezti, vadinasi oda tempiasi, tepti reikia vadinas ;)
Reikės pasižiūrėt tuomet kažką
net nepagalvojau apie tai. Įdomu kokius aliejus reikia pirkti?
Pajuris parašė:
Kartais niezti, vadinasi oda tempiasi, tepti reikia vadinas ;)
Reikės pasižiūrėt tuomet kažką
net nepagalvojau apie tai. Įdomu kokius aliejus reikia pirkti?
Ką tik ištiko mane keistas niekada nepatirtas dalykas.
Sėdėjau prie kompiuterio, dirbau, jokio streso nepatyriau ir staiga kaip "kalė" širdis, tokia banga nusirito link galvos, užspaudė ausis, akyse pageltonavo. Galvoju arba praeis arba nukrisiu... Praėjo. Dabar bijau, kad nepasikartotų. Man taip pirmą kartą gyvenime. Šiaip mano spaudimas žemas, bet jaučiu kaip staigiai užkilo, net karšta. Kas tai galėjo būti? Ar galėjo tai išprovokuoti nėštumas? Ir ar gyventojui pilve negalėjo pakenkti? Gal kam taip buvę nėštumo metu ar nebūtinai?
Ugneleee parašė:
Ką tik ištiko mane keistas niekada nepatirtas dalykas.
Man būdavo su antru nėštumu taip. Bet nesureikšmindavau..Kartą parduotuvėje taip nutiko, tai vos matydama ėjau link tualeto šalto vandens. Mano spaudimas irgi žemas, gal tai susiję.
Karo Lina parašė:
Šiandien sužinojau, kad darbe vienas vaikas susirgo raudoniuke. Airijoje šiuo metu esu, ir airiai už galvų susiėmė nes labai pavojinga. Gal kuri susidūrėte?…
Situacija nepavydetina, pas mane darbe mergina susirgo infekcine mononukleoze. Gal gali atlikti kazkokius tyrimus ir issiaiskinti ar uzsikretet? Antikunius ar kazka panasiai? O gal jus sirgusi ar paskiepyta vaikysteje?
Karo Lina parašė:
Šiandien sužinojau, kad darbe vienas vaikas susirgo raudoniuke. Airijoje šiuo metu esu, ir airiai už galvų susiėmė nes labai pavojinga. Gal kuri susidūrėte?…
O jūs vaikystėje nesate sirgus raudonuke? Jei esate, tai tada turite imunitetą raudonukei ir jaudintis nereikia. Jei nežinote, galima išsitirti.
Džiaugsmelisss parašė:
Sveikos , jungiuos ir aš, taip pat iš UK ;) 27d. Pirmą skaną turėsiu lbj laukiu pasimatymo su savo pipiriuku;)
Man ketvirtadieni tai laukiu irgi uk
Kreipiuosi i tas kurios yra 21 ir jaunesnes. Ar jau pasaket tevam? Kaip reagavo? Ar cia tik pas mane viena mama tokia bjauri ir nenori anuku? As pati dabar 12 sav nescia, bet dar nepasakiau mamai, nes pagal ja reikia pirma mokslus pabaigt ir siaip labai nori, kad šokciau pagal jos dudele. Nepatinka jai mano suzadetinis ir dar milijonas dalyku. Man 21.
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai