IIGG parašė:
zvakutes sunaudojau pries pora savaiciu..santykiu su vyru neturim, nes sake iki 3 men pabaigos geriau susilaikyti..prausiuosi daznai..vitaminus geriu..ir va po sava…
Man buvo sake kad dar itakoja salduminai reikia riboti juos
IIGG parašė:
zvakutes sunaudojau pries pora savaiciu..santykiu su vyru neturim, nes sake iki 3 men pabaigos geriau susilaikyti..prausiuosi daznai..vitaminus geriu..ir va po sava…
Man buvo sake kad dar itakoja salduminai reikia riboti juos
IIGG parašė:
tokia pasimetusi esu :9 nesinori visa nestuma naudoti zvakuciu..penktadieni einu pas ginekologe, ziuresiu ka sakys..
Man po antibiotikų buvo vieną kartą, bet issigydžiau pati. Yra tie ruzavi tokie milteliai, higienai, pamiršau kaip jie vadinas, su jais gerai apsiplauti. Vartot kuo daugiau daržovių, vaisių - žodžiu stiprinti imunitetą. Stengtis išsimiegoti. Higiena irgi neturi būti perdėta. Nes išsiderina mikroflora. Tikiuosi praeis ;) o saldumynų kol kas atsisakykit
IIGG parašė:
gali buti nuo vitaminu, gerkite daug vandens, maziau saldumynu. ir butinai pasitikrinkite pas ginekologe, israsys zvakuciu arba prausikli. as pvz niekada pienliges neturejau, tik kai patapdvau nescia - dar pries nestumo testa visus nestumus 4-5 savaite atsirasdavo pienlige tai tikriausia del to, kad nestumo metu keiciasi visa mikroflora ir organizmas reaguoja. ar jus pasidarete pap testa? esu girdejusi, kad kartais ir gimdos kaklelis siuncia signalus per pienlige
Indre.M parašė:
merginos, gal kuri naudoja ir galetu rekomenduoti kremuka nuo striju?;)
As naudoju Bio oil
MorkaLav parašė:
As naudoju Bio oil
daug kas rekomenduoja man ji. as pirmus nestumus tepiau BioNike ir migdolu alieju pakaitom - ne vienos strijos, sikart labai jau linkstu link Bio Oil
TOLI parašė:
daug kas rekomenduoja man ji. as pirmus nestumus tepiau BioNike ir migdolu alieju pakaitom - ne vienos strijos, sikart labai jau linkstu link Bio Oil
As ji vieninteli zinojau ir daug kur ji reklamuoja
Kol kas nzn ka galiu pasakyt apart to, kad man maloniai kvepia, tik pora dienu naudoju
Ievute1993 parašė:
Merginos kaip suprasti jeigu jauciu lyg gimda traukiniejasi toks jausmas lyg ten apacioi kaskas traukiniejasi.... ar Tai normalu?
Taip, normalu, visiškai. Aš irgi jaučiu tokį traukimąsi, daug kam taip, nes gimda sparčiai auga. Perskaičiau, kad magnio tiesiog gert reikia, čia gimdos raiščiai tamposi. Tai gerk dvigubą magnio dozę. Man nuo 6 sav. pradėjo tempt ten, galvojau išprotėsiu iš nežinios ir dar keista buvo kad tokie skausmai. O vėliau sužinojau, kad dvynukų laukiuosi, tai gimda dvigubai greičiau auga :)))
Indre.M parašė:
merginos, gal kuri naudoja ir galetu rekomenduoti kremuka nuo striju?;)
Aš naudoju "Intensyvus kremas nuo strijų Collistar 400 ml", DOUGLE kainuoja 55€, pigu.lt pirkau už 36€
IIGG parašė:
ar yra nestukiu kurios vargsta su isskyromis? pas mane ju daug ir kaip varske..nusilpo matyt organizmas ir puola grybeliai, pienlyges..didelis diskomfortas..nzn kai…
Aš žvakutes naudoju ir tepaliukus CLOTRIMAZOLUM - irgi labai kankina tie grybeliai ;/
AlbinaN parašė:
Aš žvakutes naudoju ir tepaliukus CLOTRIMAZOLUM - irgi labai kankina tie grybeliai ;/
pasitarsiu penktadieni su ginekologe..aciu visoms uz pasiskayma, labai tikiuosi, kad baigs mane tai kankinti..nuo siandien nei vieno sladinio, nors nestumo metu ir taip labai mazai ju suvalgiau..nors esu priklausoma nuo ju, bet pastojus organimas visiskai ju nereikalauja.. aplamai labai sunku us maistu, tirkai nesimaitinu pilnavertiskai, nes nieko nenoriu, nuo visko pykina..
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai