Gentra parašė:
Labaso koki tau termina pranasauja ? Man kovo 10 jau galutine, nors pradzioje buvo kovo 5
![]()
Man liko kovo 5. manau ir paliks. pirmadieni pas gine. nemanau kad leis pernesioti. nes mes labai dideli
Gentra parašė:
Labaso koki tau termina pranasauja ? Man kovo 10 jau galutine, nors pradzioje buvo kovo 5
![]()
Man liko kovo 5. manau ir paliks. pirmadieni pas gine. nemanau kad leis pernesioti. nes mes labai dideli
Sveikutes. Vat kazko žiuriu ir aš lyg tinti pradėjau, šianakt rankos sutino, sužadėtuviu žieda vos ryte numoviau, jau jaučiau kaip pirštas užtirpes tas vienas.. Rodos ne karšta.. bet vistiek... Terminas, kovo 5 irgi. Kolkas nesijuačia jokiu požymiu apie ateinanti mažyli
Tai vat laukiu vis dar
bali parašė:
o man siandien rankos patine vaiksciojau po PC kad tik veikla kokia uzsukciau... tai tik patinau nuo karscio ir viskas. Na nieko visos sulauksim savo mazuciu. Graza…
Skaičiau kad reikia laiptais pavaikščioti pirmininkas atgal ir namų ruoša užsiimti tokia kaip langų valymas padeda veiklai užsitęsti. Pati nebandžiau, bet gal padės
Makaronai parašė:
Pas mane buvo panasi situacija, 34 sav. Gimdos kaklelis sutrumpejo iki 0.8-1cm, atsidares 2 cm, dalis kamscio isejusi, tai sake, kad “bet kada”. Tai pirma savaite s…
Tai va ir nesuprasi, nuo ko čia priklauso
ziuresim, kada jau issilukstensim
mano ginekologė atsisakė žiūrėti kakleli šią sav, ale vistiek nieko nepakeis. Bet pirmadienį vėl eisiu, prasysiu, kad pažiūrėtų.
Samanta2 parašė:
Taip gali laseti ir gali ne iš karto nubėgti pilnai vandenys, tik manau reiktų gyd. apžiūros jei vandenys bėga ?
nu pirmadieni reikes pasirodit gyditojei,aciu uz ats
liepsnele81 parašė:
Sveikos. Sianakt prasidėjo skausmas didelis kirkšnyje , negaliu pakelti kojų ar apsisukti lovoje , k kai sukuosi toks jausmas ,kad pilvo apačia pleso. Kai guliu vis…
Man labai skauda, per abi kirksnis. Judant,verciantis,einant,lipant is lovos. Ir taip jau savaite..Arba nervas uzspaustas,arba ten kazkokio kremzlinio darinio trukumas del nestumo,nes spaudzia dubens kaulus ir pan. Nu kazkas tokio. Aiskino man gyd
auč. parašė:
Man labai skauda, per abi kirksnis. Judant,verciantis,einant,lipant is lovos. Ir taip jau savaite..Arba nervas uzspaustas,arba ten kazkokio kremzlinio darinio truku…
Mane taip pat tokie skausmai kankina, apsiversti ar islipti is lovos, misija neimanoma, viska ten skauda, krypuoju kaip antis eidama.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai