Pumpum parašė:
Tai paskambinkit i klinikas kur dirba ji, gal kita pakonsultuosas pradejau naudot papildomai pamacius, kad mazeja, nors vis dar norma buvo. Bet pakenkt nepakenks…
Aš geriu Ultrogestona 200mg. Jau ilga laika nuo pat pastojimo
Pumpum parašė:
Tai paskambinkit i klinikas kur dirba ji, gal kita pakonsultuosas pradejau naudot papildomai pamacius, kad mazeja, nors vis dar norma buvo. Bet pakenkt nepakenks…
Aš geriu Ultrogestona 200mg. Jau ilga laika nuo pat pastojimo
moonlightly parašė:
Per mazas.mano buvo apie 49 ir tai gine skyre duphastona
Aš geriu jau daug mėnesiu Ultrogestona 200mg
BagdonaviciuteErika parašė:
Aš geriu jau daug mėnesiu Ultrogestona 200mg
Gal netinka jei prg mazas vis tiek
Sveikos! Noriu pasidziaugti, pagaliau, pagaliau! Pamaciau savo leliuka, girdejau sirdele, viska suziurejo ir gydytojas sake kad viskas gerai, kad auga irgi gerai, visi matavimai normose😊 Jus isivaizduojat kiek turejau turet kantrybes kad laukt iki 14 savaiciu kad pamatyciau savo leliuka😄😄😄
jovita96 parašė:
Tai jums dar gerai bent supranta o mano tai tik pasiust norisi pasakiau kad nenoriu o tam kiekvieną dieną norisi ir paskui šneka nesąmones jog kitų bernu turiu nu z…
Būtinai pasikalbėkite su vyru. nes gimus vaikui pirmas kelias savites net gydytojai nerekomenduoja, o jei dar plyšimas bus ar ką. Kad paskui nespaustų tokiu jautriu momentu. Galų gale, kai kuriom noras atsiranda dar po kelių mėnesių, nes hormonai, kažkiek nuovargis.
Nuo pirmojo nėštumo mūsų seksualinis gyvenimas yra sumažėjęs palyginus tarkim, su, nežinau, kai tik susituokėm. bet man tai gan natūralu, nes su pirma dukra iš pradžių man sakė, kad geriau pirmą trimestrą atsargiau su mylėjimusi, o kai esi pirmakartė, tai kažkaip viskas baisiau atrodo. Baigiantis pirmam trimestrui prasidėjo kraujavimas, tai irgi ne iki to buvo. Paskui šiaip neramu, o ir vyrui lyg ir ne iki galo jauku buvo, kai jau judėti vaikas pradėjo. Abu stengėmės vienas kitą suprasti, nespausti.
Knopke3 parašė:
Aciulovos rezimas, buvau priimamajam ta nakti, pasiemiau bilioteni, vaikutis gyvas, tik placenta pasmukusi, todel reikia ilsetis. Tai labai paskauda pilva, pas g…
Kaip gerai,kad nieko nelauket ir nuvaziavot, kazin kaip butu buve dar diena padirbus. Labai dziaugiuosi, kad dabar viskas gerai
BagdonaviciuteErika parašė:
Labutis merginos vakar gavau PRG atsakymus 27.34 . Man nuo pat pradziu buvo mažas , ka manot ar ręiktu skubėt pas gine ar dar laukt nes kita savaite keliauju geneti…
O kokie matavimo vienetai?
jovita96 parašė:
Tai jums dar gerai bent supranta o mano tai tik pasiust norisi pasakiau kad nenoriu o tam kiekvieną dieną norisi ir paskui šneka nesąmones jog kitų bernu turiu nu z…
Nepykit Jovita bet as isvis nesuprantu ka Jus su juo dar veikiat...
Erika . parašė:
Nepykit Jovita bet as isvis nesuprantu ka Jus su juo dar veikiat...
Na nemanau, kad kiekvienam zingsny reikia butinai izvelgti skirybas...
butinai apie tai pasikalbekit, pasakykit kaip jauciates, gal jusu su vyru pokalbiuose truksta atvirumo, pabandykite padeti jam suprasti kaip jauciates ir kaip nuo siol viskas yra, jeigu jis to vaikucio laukia, manau tinkamai pasikalbejis supras tave
LadyNR parašė:
O kokie matavimo vienetai?
Ng/ml
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai