Clara parašė:
Taip, bet šiaip požiuris tai atmestinas.iš visų aplinkinių gimdžiusių tai nieko gero taip ir nesu girdejus
Norvegijoj iki 12sav jie nieko nedaro. O toliau prieziura ir gimdymas puikus.
Clara parašė:
Taip, bet šiaip požiuris tai atmestinas.iš visų aplinkinių gimdžiusių tai nieko gero taip ir nesu girdejus
Norvegijoj iki 12sav jie nieko nedaro. O toliau prieziura ir gimdymas puikus.
lina.b parašė:
Praeita nesekminga nestuma turejau tepliojimapradzioj rudai,paskui krauju. Dare hcg,rode augima. Bet 9sav nustojo plakt sirdele
o tepliojo nuo 6sav
O prg darėt?
Erika116 parašė:
O prg darėt?
Prasiausi visokiu tyrimu,bet sako jei nebuvo anksciau probleminiu nestumu tai nereik
Linall parašė:
O ka jums sake del darbo? Ta prasme palengvinti? As para dirbu. Tai isvis nzndar ta pilva ir nugara maudzia. Tai gerai ant vaiko dbr biuleteni paemiau.tai po sv…
Jeigu darbe viskas gerai, kolegos ir valdzia supratingi, tai prasykit palengvint darba kuo anksciau.
Man per pirma vizita uzsimine kad BUTINAI reikia palengvinti darba, ir kad duos pazyma, o siandien nieko nesake jau, gal paciai reikejo paprasyt, o gal anksti dar. Tiesa pasakius nenoreciau dar darbe afisuotis, ir darbas naujas, bet vaikelis gi svarbiau. Apskritai su darbu sunkoka bus man, gal palikt ji reikes.
Linall parašė:
O ka jums sake del darbo? Ta prasme palengvinti? As para dirbu. Tai isvis nzndar ta pilva ir nugara maudzia. Tai gerai ant vaiko dbr biuleteni paemiau.tai po sv…
O palengvinti ta prasne kad isvis prie kompo kokio pasodint ir neleist dirbt naktimis😁 Bet suprantama kad taip nebus, prieme gi mane butent i ta pozicija, kur dirbu, kitos vakansijos uzimtos.
Nors esu skaicius ir girdejus kad dirba merginos ir naktimis, ir gamyklose, ir normaliai isnesioja ir pagimdo.
plepute321 parašė:
O tepliojo tamsiai ae gyditojas jusu ka priskyre?
Mano gydytoja tai nieko neisrase, o kur privaciai buvau israse zvakuciu, tik pavadinimo nepamenu
Happygirl parašė:
Šiandieną dariaus echoskopo, 7 savaites nėštumo bet širdutė vis nesirodė.. Sake kad viskas čia normalu kad nesirodo , bet man ne... Kaip jums atrodo? ❤️
Man snd prasidejo 7 sav, širdele jau mate. O tai vaikas bent laika atitinka?
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai