Laila1 parašė:
Mergytės, labas rytas. Nuo kada iki kada priminkit atliekamas ultragarso tyrimas nuo 11 + 0 sav iki 13+6 sav?
Labas 😊 Man sakė nuo 12 savaitės 😊 Eisiu kaip tik kai bus 12+4 😊
Laila1 parašė:
Mergytės, labas rytas. Nuo kada iki kada priminkit atliekamas ultragarso tyrimas nuo 11 + 0 sav iki 13+6 sav?
Labas 😊 Man sakė nuo 12 savaitės 😊 Eisiu kaip tik kai bus 12+4 😊
JOLANTELLE parašė:
Sveikos mamytės.pas mus antras leliukas, pirmas testas vaiduoklis, antras ryškiausiom juostom,numatoma data gruodžio pabaiga. Nuo 4os neštumo savaitės žiauriai p…
Labuka 😊 mane pykino tik 5-6 savaitę,buvo košmaras kad net iš lovos pakilti negalėjau buvau biuletenyje 😊Dabar ramu jau yra,jaučiuosi gerai 😊
Doviliukassss parašė:
Labuka 😊 mane pykino tik 5-6 savaitę,buvo košmaras kad net iš lovos pakilti negalėjau buvau biuletenyje 😊Dabar ramu jau yra,jaučiuosi gerai 😊
Su pirmuoju jokiu simptomu, o su antruoju taip bloga. Pirmas neplanuotas o antra jau planavom. Laukiu pilmo trimestro pabaigos nes sakoma tik iki tada pykina. Jaučiuosi jau geriau,ne taip dažnai pykina.pastoviai dariausi šlapimo tirimus, dėl acetono, viskas tvarkoje. Pas gine birželio 12. Menesines ir ekoskopas prasilenkia savaite laiko.
Sashitta parašė:
Galbūt yra daugiau mamyčių, norinčių prisijungti į slaptą facebook grupę?![]()
Aš rgii norėčiau prisijunkti i grupe ;) [email protected]
JOLANTELLE parašė:
Su pirmuoju jokiu simptomu, o su antruoju taip bloga. Pirmas neplanuotas o antra jau planavom. Laukiu pilmo trimestro pabaigos nes sakoma tik iki tada pykina. Jauči…
Su pirmu ir aš jaučiausi labai gerai,pasaka buvo nėštumas 😍 Nu į šis tragedija 😂 Nes birželio 13 dieną einam 😉 Šiandien suėjo man 12 savaičių 🌞
Doviliukassss parašė:
Su pirmu ir aš jaučiausi labai gerai,pasaka buvo nėštumas 😍 Nu į šis tragedija 😂 Nes birželio 13 dieną einam 😉 Šiandien suėjo man 12 savaičių 🌞…
Man irgi šiandien 12 savaičių🤗
Agnet parašė:
Man irgi šiandien 12 savaičių🤗
O kaip fainiai😍😍
Doviliukassss parašė:
O kaip fainiai😍😍
Pas mane irgi 12savaičiu ;) ruošiames 12 pas gydytojus, tirimams
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai