Shine_ parašė:
180ml×5![]()
Musu viena islipa istisai is bjorno, sekundes reikalas, tik issiriecia ir issliauzia, prisegam tai klykimas
Shine_ parašė:
180ml×5![]()
Musu viena islipa istisai is bjorno, sekundes reikalas, tik issiriecia ir issliauzia, prisegam tai klykimas
veduokle8 parašė:
Ar jūsų mažyliai prieš norėdami miegelio zirzia? Nes mano pupa pastoviai pradeda zirzalioti kad nori miegelio, kad turiu paguldyti ją į lovyte
Pastaruoju metu maniškis irgi be zirzimų neužmiega, trina kumštukais akytes, veiduką, zirzia, paverkia, kartais dar įsiūlau (.) o kartais neįkiši nė pro kur, tai ir supu ant rankų, nes kitaip neužmiega
skorpioniuke321 parašė:
Pastaruoju metu maniškis irgi be zirzimų neužmiega, trina kumštukais akytes, veiduką, zirzia, paverkia, kartais dar įsiūlau (.) o kartais neįkiši nė pro kur, tai ir…
Kiek kartu dienoj jis miega pas jus?
Shine_ parašė:
Musu uzmiega 22val,pradeda 5-6val muistytis bet dar pamiega iki 8-8:30 jeigu niekas nepazadina 🙄 Bet mes pm maitinames![]()
Mano sako eu eu ir ghruu ☺️
veduokle8 parašė:
Ar jūsų mažyliai prieš norėdami miegelio zirzia? Nes mano pupa pastoviai pradeda zirzalioti kad nori miegelio, kad turiu paguldyti ją į lovyte
Mano net nezirzia o verkia visu balsu... Turiu sūpuoti...
veduokle8 parašė:
Kiek kartu dienoj jis miega pas jus?
Du kartus jau tokius rimtesnius po 2-2,5val. Rytais neskaitau tokių pasnaudimų trumpų
skorpioniuke321 parašė:
Du kartus jau tokius rimtesnius po 2-2,5val. Rytais neskaitau tokių pasnaudimų trumpų![]()
Mes ryte iki 1 val ilgumo, poto pietų miegelis iki 3 val ilgumo ir vakariniai po 20 min. Nes ji man budrauja iki 1,5 val ilgumo, ilgiau neis buna pradeda zirsti turiu guldyti , nes pikta pasidaro. Tai toks jausmas kad visa diena tik ir migdau
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai