Laba133 parašė:
Gal galite pasakyti tai nėštumas ar ne ? Sveiki visi
As pasakyciau taip
jeigu teisingau matau skaiciu, 104
Laba133 parašė:
Gal galite pasakyti tai nėštumas ar ne ? Sveiki visi
As pasakyciau taip
jeigu teisingau matau skaiciu, 104
skorpioniuke321 parašė:
Ne dar, galvoju palūkėsiu iki kokio 4mėnesiuko, gal labiau domėsis žaisliukais, kramtukais, nes ta kelionė tai man tik streso varo daugiaukažkaip nepatinka …
Uoj būtinai papasakosiu 😁 Manau bus ką pasakot. Pati istikruju labai bijau,bet reikia nusiraminti,kad maze rami butu.
Musiskei kedutej kolkas dar patinka,tai ir keliauja visada visur su manim
Sveikos. Noriu patarimo. Šiaip dažniausiai būname namie ar šalia namų, dar niekada, kažkur toliau nebuvome išvarę, dabar pasiūlymas ir proga nuvažiuoti į Druskininkus, bet nežinau, man baisu, nes skiepas vakar buvo apie 16h ir tos temperatūros nėra, nors naktį rodė 37, dabar 36.9 gal krenta jau, bet kaip manote ar nieko jei važiuotume, vakar pati mergaitė visai linksma buvo ir po skiepo šypsojosi po valandos ir pasisupo gultuke ir pan. Gal nieko...hmmm nežinau ar nieko....?
G.perlas parašė:
Sveikos. Noriu patarimo. Šiaip dažniausiai būname namie ar šalia namų, dar niekada, kažkur toliau nebuvome išvarę, dabar pasiūlymas ir proga nuvažiuoti į Druskinink…
Mes jau visur pilnu tempu vazynejam. Aisku tik vaziuokit. Tai gi gerai jaucias, tai kur beda. isproteciau vien namuose sededama.
Skorpijo parašė:
Mes jau visur pilnu tempu vazynejam. Aisku tik vaziuokit. Tai gi gerai jaucias, tai kur beda. isproteciau vien namuose sededama.
Einam, bet vis į tą patį parką atsibodę jau, na, tikrai, kad panašu, kad nėra problemos ir varysim 😅 dabar laimės pilnos kelnės pas mamą, kad pagaliau kažkur toliau varysim 😂🤣🤣
P.s blemba visgi tokia mini bėdelė atsirado, pradėjo viena akis ašaroti, jau kelis kartus valiau su vatele ir virintu vandenėliu, nors aš kiekvieną rytą valau akis su virintu vandeniu, bet dabar ašarot pradėjo ir kelis kartus nuvaliau tokius geltonus susidariusius šlapius, nu kaip traiškanas ar kas ten....
a2tia parašė:
Kiek laiko gultuke gulet leidziat?
Baby bjorn ant zemiausios padeties maniskio dupce zeme siekia.
Mes jau antra padeti kelios dienos kaip nustate. Siaip visokiu dienų buna, buna kad ir dvi valandas gaunasi per diena, buna kad kelios dienos išvis be bb 🙂
G.perlas parašė:
P.s blemba visgi tokia mini bėdelė atsirado, pradėjo viena akis ašaroti, jau kelis kartus valiau su vatele ir virintu vandenėliu, nors aš kiekvieną rytą valau akis …
pamenu pirmagimei buvo problema su tom traiskanytem, tau buvo lasiukai-antibijotikak israsyti, bet pirmiau pameginau ramunelem pavalyt, viskas per pora dienu susitvarke, tik pamatydavau, kad vel traiskanot pradeda ir vel valydavau. Maniskei nesuregavo. Bet skaiciausi, kad nemazas alergenas.
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai