clicky parašė:
Sveikutes, kovinuku mamytes. Mano terminas, po siandien vizito nepasikeite - Kovo 2d.
Man irgi terminas kovo 2d,ir taip pat mergaite
clicky parašė:
Sveikutes, kovinuku mamytes. Mano terminas, po siandien vizito nepasikeite - Kovo 2d.
Man irgi terminas kovo 2d,ir taip pat mergaite
Vakar naktį sukosi galvoje mergaitiški vardai nors nežinau ko laukiuosi, nežinau iš kur sugalvojau vardą Juna, net susimasciau ar toks yra, pasirodo yra, net 18 mergaiciu suteiktas 2018 m.
keisciausia, kad vyrui visai patiko, kas yra retas variantas
jums neatrodo keistas vardas?
Beata8 parašė:
Vakar naktį sukosi galvoje mergaitiški vardai nors nežinau ko laukiuosi, nežinau iš kur sugalvojau vardą Juna, net susimasciau ar toks yra, pasirodo yra, net 18 mer…
Man jis visai neretas ir nekeistas
daug turiu pazystamu.kokias 3 merginas tikrai.
anetus parašė:
Man jis visai neretas ir nekeistasdaug turiu pazystamu.kokias 3 merginas tikrai.
Oho, aš tik Juta pažįstu
na, bet nėra dažnas vardas, tiksliau nepopuliarus tai tikrai
Beata8 parašė:
Oho, aš tik Juta pažįstuna, bet nėra dažnas vardas, tiksliau nepopuliarus tai tikrai
![]()
As irgi viena tik Juta pazistu, tokia keistos seimos keista mergaite
man rodos tikrai nedaznas vardas, O Junis neteko girdet, bet graziai skamba
nike7 parašė:
Sveikos,merginos, ir as i kovinukiu sarasa mes turetume gimti 26. Gal ,kuria siuo metu kankina nosies uzgulimas ir neprakvepuojate,ausies uzgulimas,ka vartojate,kad…
Man kas padeda,tai purskalas humer raudonas,taip pat drekinu kambari su drekintuvu,daznai vedinu.ne taip smarkiai isdziusta nosies vidus..😉 taip pat nepamirsk daug skysciu gerti,as prie lovos visa asoti vandens pasistatau,kad nakti po ranka butu,nes daznai isdziuvusi gerkle buna nubudus. Bet jei didele sloga,tai su gydytoja pasitark
Beata8 parašė:
Vakar naktį sukosi galvoje mergaitiški vardai nors nežinau ko laukiuosi, nežinau iš kur sugalvojau vardą Juna, net susimasciau ar toks yra, pasirodo yra, net 18 mer…
Birzeli gimusiom duoda
Juna arba Junė
Beata8 parašė:
As pažistu tik Juona ir Junesa tai trumpina taip -Juna Junė
Beata8 parašė:
Pažįstu merginą vardu Unė, visi galvodavo, kad jos vardas iš tiesų Ugnė 😁 įdomūs reti vardai, svarbiausia, kad vaikui tiktų. Gimus vaikučiui turėkite kelis vardus ir bus lengviau išrinkti 🙂
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai