..IEVA.. parašė:
Pamažu jau lukštenasi mūsų mažyliai 🤗 sveikinu visas, kurios jau turi ant rankų juos.
As tai merliukus skalbiau, taip pat kaip ir visa kita, t. y. skalbimo masinoje, neutraliu skalbikliu.
..IEVA.. parašė:
Pamažu jau lukštenasi mūsų mažyliai 🤗 sveikinu visas, kurios jau turi ant rankų juos.
As tai merliukus skalbiau, taip pat kaip ir visa kita, t. y. skalbimo masinoje, neutraliu skalbikliu.
apvaliukė parašė:
Man taip buvo ,po truputį nelabai daug bet gelsvas nors toks skaidrus,tai yra kaip apelsinų žele.pasakiau ginei sakė na čia gimdymo pradžios pradžia,nors gali dar i…
Didziausi sveikinimai jums!
aš viską skalbiu. Nepriklausomai ar daiktas naujas, ar naudotas, bet įmetu viską praskalbat, bet nedidelėj temperatūroj 40 laipsnių.
vakar buvau pasimatyme su savo gražuole, atitinka laikas pagal mėnesines, vakar buvo lygiai 35 savaitės, o svoris 2600g
po to visą dieną tokia laiminga jaučiausi
džiaugsmiukas parašė:
aš viską skalbiu. Nepriklausomai ar daiktas naujas, ar naudotas, bet įmetu viską praskalbat, bet nedidelėj temperatūroj 40 laipsnių.vakar buvau pasimatyme su sa…
Man irgi vakar buvo konsultacija pas ginekologe, tai siandien jau 36 sav., bet vaikelio svoris tik 2kg 300 g, tai dave siuntima i Klinikas pasikonsultuot kodel to svorio per mazai priauga..
As tikiuosi, kad viskas mano leliukui gerai, kazkaip neramu pasidare.. :/
Glory777 parašė:
Man irgi vakar buvo konsultacija pas ginekologe, tai siandien jau 36 sav., bet vaikelio svoris tik 2kg 300 g, tai dave siuntima i Klinikas pasikonsultuot kodel to s…
Tai gal tiesiog mazenis ;) Mano gime 39 sav 2800
Juk ne visi vaikai gimsta 3,5 - 4 kg
rugeveja parašė:
Gal žinote kas nėštumo metu galima inhaliuotis tais inhaliatoriais, kur omrom ir pan. Kaip vaikams nuo kosulio naudoja?
Taip galima
Lanna parašė:
As irgi juos turiu... vakar nuo 14 iki 22 Val prasikankinau.... atrode kad jau vaziuosiu i ligonine netgi reguleriai kas 15 min... taip kad laukim mechanizmas uzsik…
Man dar anksti gimdyt, bet jau kamstis isejes ir prasiveres kaklelis tai jau gali greit prasidet sake gine, bet kitos 2 sav istempia
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai